|
Sinema/Tiyatro forumunda Turkce Alt Yazilar konu başlığının kısa özeti; Internetten download yaptigimiz filmler, veya CD Rom dan izledigimiz yabanci filmleri anlamak icin Turkce Alt Yazilar cekiyoruz... Aslinda sadece Turkce degilde Almanca, Fransizca, Ingilizce vs vs..
...
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
SenSei
Fast Friend

Tema: Parthenos (32229)

|
Internetten download yaptigimiz filmler, veya CD Rom dan izledigimiz yabanci filmleri anlamak icin Turkce Alt Yazilar cekiyoruz... Aslinda sadece Turkce degilde Almanca, Fransizca, Ingilizce vs vs..
Iki tane buyuk Turkce Alt yazi siteler vardir, fakat onlardan download yapmamiza engel var. Bildigim bir kac site vardir, bu sitelerden alt yazi download yapilir. Tamamen her film icin alt yazi yok fakat bayagi vardir.
Bir goz atin isterseniz..
http://divxstation.com/subtitles.asp
http://www.divxsubtitles.net
http://www.extratitles.to/searchs.php
www.allsubtitles.exits.ro
Iyi sohbetler arkadaslar |
|
_________________ Touched By An Angel
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
taNGo
WebMaster

Tema: FI Subgrey (87)

|
|
| Oylanmadı
|
       |
 |
SenSei
Fast Friend

|
Evet extratitles i sen verdin bana zaten Tesekkur ederimmm Bende sabah 7 film koydum download olsun, 3 u bitti, diger 4 u bekliyorum  |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
dJ4
Co-Admin

|
ah nerede o günler biz bak bi film bile indirmeye muktedir olamadık daha bu arada altyazı siteleri için teşekkürler üyelik istiyor mu peki bunlar ? |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
SenSei
Fast Friend

|
Birtanesi uyelik istiyor, uyelik olayi, biraz gicik ama ordada cok alt yazi vardir.
Aslinda burdada herkes elinde olan alt yazilari burda list yapsa, bir sekilde bir birimizden cekebiliriz, veya mailde gondeririz... alin benden bir guzel fikir daha  |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
dJ4
Co-Admin

|
Aslında benim elimde fazla yok ama elinde iyi arşiv olan arkadaşlarım var.
Altyazı arayan varsa ve buradan yazarsa belki yardımcı olabiliriz ... |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|
|