|
Hayatın İçinden forumunda Türk insanının duyarlılığı!!!!!! konu başlığının kısa özeti; Arkadaşlar merhaba,
Duyduğumda çok şaşırdım , hayrete düştüm , üzüldüm ve bunlarla birlikte bilimum duyguların karmaşası içine girdim.
2006 istatistiklerine göre 779.452 km² ve üzerinde 70 milyon...
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
realchavush
New Friend

Tema: Parthenos (32229)

|
Arkadaşlar merhaba,
Duyduğumda çok şaşırdım , hayrete düştüm , üzüldüm ve bunlarla birlikte bilimum duyguların karmaşası içine girdim.
2006 istatistiklerine göre 779.452 km² ve üzerinde 70 milyon insan yaşadığı muhtemel sevgili ülkemdeki organ bağış yapan insan sayısı 143.....
Bizde buna duyarsız kalamadık ve bir kampanya başlattık.
Şimdiye kadar 21 kişi olduk.Hedefte 144 kişi.(Bence 70 milyon için devede kulak bile değil )
Bunun için aşağıda adresini verdiğim siteyi hazırladık. Siteyi inceleyip ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.
Eğer sizde bu kampanya sayesinde organ bağışında bulunduysanız veya bulunacaksanız biz bir mail kadar yakınınızdayız.
İsminizi siteye ekleyelim ve hedefe ulaşalım.
http://sendeorganbagisla.tr.gg/
Bu olusumu sizde çevrenizdekilere ulaştırın, belli mi olur belki bir hayatın kurtulmasına vesile olursunuz!!!!!! |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|
|