Şifreli Uydu Yayınları forumunda Tps şifreleri... konu başlığının kısa özeti; Arkadaşlar bana tps fransanın şifreleri lazım...Ne zamandır şifreler değişiyor...En son şifreler var ise bana söyleyin...Şifreler durmadan güncelleniyor...Eğer bana söylerseniz sevinirim...
Tema: Parthenos (28761)
Arkadaşlar bana tps fransanın şifreleri lazım...Ne zamandır şifreler değişiyor...En son şifreler var ise bana söyleyin...Şifreler durmadan güncelleniyor...Eğer bana söylerseniz sevinirim...
_________________ HERŞEY KUTSAL VATANIM İÇİNDİR...
Tema: Parthenos (28761)
merhaba ben birşey sormak istiyorum.TPS güncel şifresini bir web adresinden aldım ancak benim makinem 11400 goldmaster ve ben bu şifreyi benim makineme nasıl uyumlu hale getireceğim.Teşekkürler.
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz