Haberler forumunda (The Ring 2) : Halka 2 konu başlığının kısa özeti; http://www.theringworld.com/images/theRing2cap.jpgGösterim Tarihi: 18 Mart 2005
Yönetmen:
Hideo Nakata
Oyuncular:
Naomi Watts , Simon Baker, David Dorfman...
Tür: Korku / Gerilim
...
Tema: Parthenos (32227)
Gösterim Tarihi: 18 Mart 2005
Yönetmen:
Hideo Nakata
Oyuncular:
Naomi Watts , Simon Baker, David Dorfman...
Tür: Korku / Gerilim
Yapım Yılı: 2005
Gazeteci Rachel'ın, oğlu Aidan'la birlikte Seattle'da yaşadığı korkunç olayların ardından 6 ay geçmiştir. Genç kadın ve oğlu, dehşet dolu anılardan kaçmak için Oregon'daki küçük bir sahil kasabasına taşınırlar.
Ama tedirgin edici geçmişi, burada da Rachel'in karşısına çıkar. Bir cinayet mahallinde bulunan delillerin arasındaki bir video kaset tanıdık bir işarettir. Yoksa kötücül Samara'nın itikam isteyen ruhu yeniden mi iş başındadır?
Hideo Nakata, 1999 yılında çektiği Japon Ringu 2'sinin ardından bu kez Hollywood Halka'sıyla karşımıza çıkıyor. Bu kez bir kez daha Rachel rolüne soyunan Naomi Watts'ın yanı sıra filmin kadrosunda Simon Baker ve yıllar önceki Günah Tohumu Carrie rolü ile ünlen bir başka kült korku figürü, Sissy Spacek de yer alıyor.
Filmin birincisi tek kelimeyle mükemmeldi. Tam anlamıyla korku ve gerilimi yaşatmıştı. Zaten etkisinde kalanlar bile vardı Genelde devam niteliğinde çekilen filmler pek ilki kadar başarılı olamasalarda, ben Halka'nın bu bölümünün de müthiş olduğuna eminim. Resmi web sitesine şöyle bir göz attım ve yeterince etkilendim. Korku filmi seven herkes gitmeli
Filmdeki espiride güzel İngilizce yazılış aynı olan iki kelime arasındaki bağlantı "ring" halka ve telefon zilinin çalması İçinde halka olan filmi izledikten sonra çalan telefon zili sizi ölüme götürüyor
İlkine göre psikolojik tarafı daha fazla olan bir film olmuş. Ben daha fazla korku teması bekliyordum ama gerilime daha yakın konu işlenmiş. Gerçi yine zıplatan sahneleri vardı ama anlık refleksler üzerineydi. Yine de devamını bekliyorum, umarım olur
valla film çok saçma geldi bana.. o hayalet kız var ya samara bi kapağın açık olmasıyla mı bunları yapıyormuş.. ne yani açamaz mı o kapağı o? o kadar kişiyi yamultan kız.. puhaha çok saçmaydı bence.. ;P samaraymış hıh!
_________________ *Her yeni başlayan macera
Heyecan dolu çilek kokar..
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz