Webmaster Genel forumunda SMF Forum Kurma - {Resimli Anlatım} konu başlığının kısa özeti; Öncelikle SMF forumumuzu indiriyoruz
http://www.simplemachines.org/download.php
İndirme adresi budur. Bu yazının yazılma tarihi itibari ile en son sürüm SMF 1.1 RC2 dir. Ben bu sürümün kurulumun...
biraz beklersen senini konunu ayrıntılı bi şekilde anlatıcam resimli bi şekilde
_________________ İstemiorsan dersin bir küçük elveda...
Seveceğini bilseydim yalvarır sana dön derdim...
Sorma bana neden diee çünkü artık sen anlamazsın...
Son aşkım olacaksın...
Tema: Parthenos (37570)
Veritabanı Adı: Database ismi (Lycos Tripod kullanıyorsanız, kullanıcıadı_uk_db şeklindedir)
ya mesela ben www.funpic.de adresindeki hesabımda yaptım bu forumu.şimdi mesela benim loginde kullanıcı adım ahmet se burdada ahmet_uk_db mi olucak
Tablo Öneki: aynen kalmasında hiç bir sakınca yoktur (eğer daha önce aynı database'ye bir SMF forum kurmamışsanız tabii, yoksa değiştirin)
bunu anlamadım ne yazdım yok tık yok.yardımlarınızı bekliyom[/b]
abi bi veritabanı açmamışındır funficin kullanıcı panelinden yeni bi veritabanı yarat onuda smf ye kaydet..
yada açmış olduğun veritabanını sil başka bi tane aç
_________________ İstemiorsan dersin bir küçük elveda...
Seveceğini bilseydim yalvarır sana dön derdim...
Sorma bana neden diee çünkü artık sen anlamazsın...
Son aşkım olacaksın...
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 1 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz