PC Yardım forumunda Skype konu başlığının kısa özeti; Herkese selam... Arkadaşlar msn"de düzgün olarak çalışan webcamim skypede çalışmıyor...Daha önce skype2.0 versiyonunda çalışıyordu skype 2.5 çıkınca sürümü güncelledim şimdi webcam çalışmıyor... ...
Tema: Parthenos (30268)
Herkese selam... Arkadaşlar msn"de düzgün olarak çalışan webcamim skypede çalışmıyor...Daha önce skype2.0 versiyonunda çalışıyordu skype 2.5 çıkınca sürümü güncelledim şimdi webcam çalışmıyor... Yardımcı olabilirmisiniz..?
Tema: Parthenos (30268)
Video ayarları varsa onları kontrol etmeni öneririm şahet orada kamerayı görmuyorsa programı kaldır yeniden direk olarak guncel surumu yüklemeni tavsiye ederim.
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz