|
|
|
Futbol forumunda sizce basketbol mu futbol mu? konu başlığının kısa özeti; arkadaşlar sizce basketbol mu iyi yoksa futbol mu?
futbol, 22 kisinin 90 dakika boyunca 7.5 metre uzunlugundaki 2 metre yüksekligindeki kaleye sadece birkaçtane gol atabildigi bir müsabakadir.
ba...
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
dreamboy
Slow Friend

Tema: Parthenos (30067)

|
arkadaşlar sizce basketbol mu iyi yoksa futbol mu?
futbol, 22 kisinin 90 dakika boyunca 7.5 metre uzunlugundaki 2 metre yüksekligindeki kaleye sadece birkaçtane gol atabildigi bir müsabakadir.
basketbol, 5 kisinin 40 dakikada 3.5 metre yükseklikteki bir çembere 70-80-90-100 sayi atabildigi müsabakadir...
bence basketbollll ama futboluda çok iyi oynarım bir ben birde thierry henry.  |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
sunlife
Fast Friend

|
bence futbol gol az ama zor |
|
|
_________________ SENİ SEVMEKSE YAŞAMAK BEN HİÇ ÖLMEDİM
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
dreamboy
Slow Friend

|
bence o senin kabiliyetsizliğin...getir buffon u karşıma altı tane sallarım 1 maçta deli forvet oynarım(çok abarttım).hehehehe |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
dubledanger
New Friend

|
|
| Oylanmadı
|
      |
 |
|
|
khandogan
New Friend

|
bence basketbol kardeşim basketbolu hiç bi oyuna deişmem |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
futbolu daha çok izliyorum ama tercih hakkım olsa basketbolu seçerim herhalde. Daha zevkli gibi |
|
|
_________________ Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
|
|
dreamboy
Slow Friend

|
ı love this game...basketbol. |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
ViNcEnZo_83
New Friend

|
futbolu oynaması basketbolu da izlemesi çok zevkli |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|
|