|
Haberler forumunda Sibel Tüzün finalde konu başlığının kısa özeti; http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/1540842.jpgSibel Tüzün, 51. Eurovision yarı finalinde ilk 10 ülke arasına girerek finale yükseldi.
Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil eden Sibe...
|
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Sayfa 1, 2, 3 Sonraki
|
| Yazar |
Mesaj |
Eternity
Site Admin

Tema: Parthenos (30042)

|
Sibel Tüzün, 51. Eurovision yarı finalinde ilk 10 ülke arasına girerek finale yükseldi.
Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil eden Sibel Tüzün, bu yıl iki aşamalı gerçekleştirilen Yarışmanın yarı finalinde ilk 10 ülke arasına girerek finalde 23. sırada yarışma hakkı kazandı.
Tüzün, yarışmada Türkiye'yi, bestesi ve sözleri kendisine ait "Süper Star" isimli şarkıyla temsil edecek. Tüzün, 20 Mayıs'ta Atina'da 38 ülkenin katıldığı finalde yarışacak.
Atina Olimpiyat Stadı'nda sahneye çıkan Tüzün, ünlü modacı Erol Albayrak tarafından hazırlanan kristal taşlarla işlenmiş ten rengi kısa elbisesiyle dikkat çekti.
Tüzün'e sahnede, dört İngilizden oluşan dans grubu eşlik etti. Rusya'dan sonra 14. sırada sahneye çıkan Tüzün, salonda bulunan 9 bin kişiyi coşturdu.
Tüzün, Türk ve Yunan bayraklarının bir arada bulunduğu salonda cumartesi yapılacak finale katılmak için Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etti.
Hürriyet |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
dJ4
Co-Admin

|
Geçen sene hazırlıksız yakalandık abi bakma bizim SMS ve Intenet altyapımız sağlamdır, ne deliler var bizde ben derim ki kesin kazanırız bu tip oylamaları kimseye kaptırmayız hatta bizim yüzümüzden oylama sistemini değiştirirler diyorum ben garantisi var bu tip hertürlü oylamada birinci olabilecek azim var bizim kullanıcılarımızda  |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
Ninni
Misafir

|
sahne performansı güzeldi... ummuyordum bu kadarını |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
|
 |
|
|
re_charge
Best of TurkiyeForum

Uzaklaştırıldı

|
geçen bi topikte sibele kimse olumlu bişey söylememişti.herkes gibi bende sevindim. |
|
|
_________________ SU ATEŞE GALİPTİR AMA SU Bİ KABA GİRERSE ATEŞ ONU KAYNATIR.YOK EDER..
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
82gokhan
Misafir

|
zaten sadece sahne performansı ben hala beğenmiyorum şarkıyı |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
|
 |
|
|
Ninni
Misafir

|
sibel tüzün ses ve yorum olarak kendini kanıtlamış biri ama herkesin endişesi şarkı zaten... |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
|
 |
|
|
Eternity
Site Admin

|
hiçbir şeyini beğenmedim. kıyafeti berbattı, resmen sıkış tıkış girmişti kıyafetin içine, bomba gibi patlamasından korktum. hele ki oryantal hareketler faciaydı. bir de, şarkının tamamı türkçeyken ne demeye 'karşında supısta' 'supırstar' diye söylersin ki? |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
re_charge
Best of TurkiyeForum

Uzaklaştırıldı

|
hakikaten benimde dikkatimi çekti.yabancı dilimde var dercesine söylüyodu.seste detonemiydi neydi. |
|
|
_________________ SU ATEŞE GALİPTİR AMA SU Bİ KABA GİRERSE ATEŞ ONU KAYNATIR.YOK EDER..
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
Ninni
Misafir

|
armağan çağlayanı geçtiniz valla  |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
|
 |
|
|
Eternity
Site Admin

|
bu yarışma iyiden iyiye tuhaflaştı zaten. resmen meme, baldır bacak açan kadınların arenasına dönüştü.  |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
|
Sayfa 1, 2, 3 Sonraki
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|