PC Yardım forumunda Sayfada Hata konu başlığının kısa özeti; Arkadaşlar, msn space sayfamı düzenlemek için giriyorum, ama fotoğraflar sayfasını açtığım zaman "Sayfada Hata" uyarısı çıkıyor alt tarafta ve resimler açılmıyor. Bir çok kez açmayı denedim ...
Tema: Parthenos (28827)
Arkadaşlar, msn space sayfamı düzenlemek için giriyorum, ama fotoğraflar sayfasını açtığım zaman "Sayfada Hata" uyarısı çıkıyor alt tarafta ve resimler açılmıyor. Bir çok kez açmayı denedim ama hep aynı hata var. Ne yapmalıyım?
_________________ Başına bir silah daya ve duvarları beyninle boya.
Bu bir çok şeyden dolayı olabilir.Ama Sen msn spacene kod fln eklediysey ondan olabilir veya pcnin sitemindeki veri kaybındanda olmuş olabilir.Macromedia Flash 8 kurulu deilse ondanda olabilir.
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz