ya cix kardeşim acemi daha affedin kardeşim ben kız arkadaşımı 2 kere gördüm bir keresinde de işimle ilgili gördüm gönderdiğim butun mamüller bozuk cıkmış arkadas telefon ediyor ve öyle söylüyordu fırladım yataktan kabustu be....
Tema: Parthenos (30042)
abi kötü rüya anlatılmaz aaa olmuyor böyle bi de komşumuz bize kötü rüyayı suya anlat derdi.. git musluk aç suya anlat böyle akıp gidermiş gerçekleşmezmiş... yaaa ben biliyorum bana sorun sizzz heheh...
duygu kardeşim yeni ogrendım suya anlatmayı ama felakettı ya kalıte kontrolcuyum ben arkadas aradı 15 bin bardak desen bozuk gıttı nasıl gormedın dedı bana.... uçtum zaten yataktan
abi burda önemli olan bardakların sayısı 20 bini geçmediyse sorun yok merak etme... hatta bu banka hesabına[eğer varsa]15 bin ytl yatırılacağına alamettir
Ya benim gördüğüm rüyam çok güzeldi ya.Kocaman bembeyaz kanatlarım var ve kardeşimi bir akbabadan koruyorum.Ancak rüzgarlı havalarda uçabiliyorum.Ama uçarken de düşmemek için kendimi zor tutuyordum.Yani biraz zor uçuyordum.Hiç semaya yükselemedim.
_________________ YaZMaMıŞLaR KaDeRiMi KiMSeYLe SaRıLMıŞLaR NiCeLeRi SeVGiYLe UÇaN KuŞLaR DöNMeZ GeRi GüZ DiYe YAZMAMIŞLAR KADERİMİ...!!!
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz