Yazılım forumunda RAM ile ilgili bir sorum var konu başlığının kısa özeti; Arkadaşlar ben şu anda "Nanya" marka 266MHZ 512 MB DDR Ram kullanıyorum..
Yeni bir bellek alıp bunun yanına takmak istiyorum.. Alacağım belleğin farklı marka olması sorun yaratır mı? Mesela...
Tema: Parthenos (30069)
Arkadaşlar ben şu anda "Nanya" marka 266MHZ 512 MB DDR Ram kullanıyorum..
Yeni bir bellek alıp bunun yanına takmak istiyorum.. Alacağım belleğin farklı marka olması sorun yaratır mı? Mesela bunun yanına "Kingston" 266 MHZ 512 MB DDR RAM takabilir miyim? Lütfen yardımcı olun....
Tema: Parthenos (30069)
Frekanslı farklı olmasının meydana getireceği tek sorun düşük frekanslı ram'in frekansında çalışmasıdır. Aslında sağlıklı birşey değildir farklı makrak ve frekansı farklı ram kullanmak. Pek bir zararı olmaz ama performans kaybına neden olur. Genelde tek parça kullanmak daha iyi performans verebilir ancak dual mode çalışan yeni amd ve intel sistemlerde ddr ve ddr2 ram'lerde iki yada 2'nin katları miktarda ram takmak daha fazla performans verebiliyor.
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz