Ana Sayfa
Gruplar  •  Site Yönetimi  •  Özel Mesajlarınız   •  Giriş   •  Kayıt
Sohbet ediyorum
Ana Sayfa
Ana Sayfa
Forumlar
Forumlar
Yardım
Yardım
Arama
Arama
Albüm
Albüm
Kurallar
Kurallar
Linkler
Linkler
Makaleler
Makaleler
Oyunlar
Oyunlar
Sohbet
Sohbet
Üyeler
Üyeler
İstatistikler
İstatistikler

Haberler forumunda "KURTLAR VADİSİ-IRAK" GELİYOR konu başlığının kısa özeti; http://www.showtvnet.com/haber/img/haber/kurtlarvadisi02.jpgSerdar Akar'ın yönettiği, 3 Şubat'ta gösterime girecek ''Kurtlar Vadisi-Irak'' filminin galası, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sa...

Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot
Kayıtlı Kullanıcılar: Yok

Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık GönderCevap Gönder Digg it Stumble it Submit to Del.icio.us Diigo it Prefound it Reddit it Facebook it Blink it Slashdot it Linkagogo it 
Önceki başlık Arkadaşına GönderYazdırÖzel Mesajlarınız Sonraki başlık
Yazar Mesaj
taNGo
WebMaster
WebMaster

Tema: FI Subgrey (87)

turkey.gif

Mesaj Tarih: 01 Şubat 2006, 19:57   Mesaj konusu: "KURTLAR VADİSİ-IRAK" GELİYOR
Alıntıyla Cevap VerSonraki Mesaj

Serdar Akar'ın yönettiği, 3 Şubat'ta gösterime girecek ''Kurtlar Vadisi-Irak'' filminin galası, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapıldı.

Galaya katılan Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, gazetecilere yaptığı açıklamada, filmin çekimlerinin Gaziantep'te yapılmasından dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

İhracat açısından yeni bir sektör doğduğunu dile getiren Tüzmen, Türk sinemasının Hollywood yapımları ölçüsünde iş yaptığını kaydetti.

Tüzmen, ''Kurtlar Vadisi'' dizisini izlediğini, şu an yayında olan tekrarlarını da takip ettiğini belirterek, ''Çok önemli bir film oldu.Bu film sayesinde yeni bir ihracat alanı oluşacak. Belki Türkiye'de ABD'deki gibi Universal stüdyoları çapında büyük stüdyolar açılacak. Bu da yeni bir döviz kapısı oluşturacak'' diye konuştu.

Kurtlar Vadisi-Irak'ın, Türk sinemasının uluslararası platformda başarılarını ortaya koyduğu bir film olduğunu dile getiren Tüzmen, ''Sanatçılarımız ülke sınırlarını aşmışlar. Son derece güzel bir yapım. Hepsini kutluyorum'' dedi.

Tüzmen, bir gazetecinin, ''Bu film, Amerikan karşıtlığı yaratır mı?'' sorusuna, ''Bu sadece bir film. Bunu böyle düşünmek lazım'' yanıtını verdi.

''Teklif gelirse oyuncu olur musunuz?'' şeklindeki soruyu da Tüzmen, ''Bırakın da biz işimizi yapalım'' diye yanıtladı.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül de Kurtlar Vadisi-Irak'ın iyi bir film olduğunu düşündüğünü, fakat dizi olarak Kurtlar Vadisi'nin TV'de oynamasını çocukların ruh sağlığı açısından doğru bulmadığını kaydetti.

Filmin başrol oyuncusu, ''Polat Alemdar'' rolünü canlandıran Necati Şaşmaz ise güzel bir film yaptıklarını, ancak takdirin seyirciye kaldığını ifade ederek, ''İzlenme açısından rekor olur mu bilmiyorum'' dedi.

Şaşmaz, bundan sonra da oyunculuğa devam edeceğini sözlerine ekledi.

Filmin gösteriminden sonra yapımcı ve oyuncu kadrosu hep birlikte sahneye çıkarak gazetecilere poz verdi.

Galaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Balıbey, Yılmaz Erdoğan, Mazhar Alanson ve dizinin oyuncusu Özgü Namal'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

EN BÜYÜK BÜTÇE
Yapımcılığını Raci Şaşmaz, yönetmenliğini Serdar Akar'ın yaptığı filmin senaryosu Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener tarafından kaleme alındı.

Filmde başlıca rolleri; Necati Şaşmaz, Billy Zane, Gary Busey, Ghassan Massoud, Kurtlar Vadisi dizisinde oynayan ''Memati'' Gürkan Uygun, ''Abdülhey'' Kenan Çoban ve Erhan Ufak ile Bergüzar Korel üstleniyor.

Türkiye'nin en büyük bütçeli sinema filmi olduğu belirtilen Kurtlar Vadisi-Irak'ın çekimlerinin tamamı Gaziantep'te gerçekleştirildi.

Filmin çekimleri, şehre bağlı 5 farklı merkezde, yaklaşık 3 bin figüranla 42 günde tamamlandı.

Filmde Türkçe, İngilizce, Arapça ve Kürtçe olmak üzere 4 ayrı dil konuşuldu.

Kurtlar Vadisi-Irak, Türkiye ile aynı anda Almanya, Belçika, Hollanda, Avusturya, İngiltere, Danimarka, İsviçre, Rusya, Mısır, Suriye, Kırgızistan, Kazakistan, Amerika ve Avustralya'da 3 Şubat'ta izleyiciyle buluşacak.

Kaynak: Showtvnet.com

WebMaster
WebMaster

turkey.gif

Mesaj Tarih: 01 Şubat 2006, 19:59   Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap VerSonraki MesajÖnceki Mesaj

Bu arada filmin ilk gününe bileti 1 hafta önce aldım ve yer bulmakta bayağı bir zorlandım.Sabırsızlıkla bekliyorum Smile

Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Uzaklaştırıldı
Tema: Parthenos (32198)

turkey.gif

Mesaj Tarih: 01 Şubat 2006, 22:44   Mesaj konusu:

goranın 4 milyon küsürlük rekorunu rahat geçer
 Oylanmadı dj_gokhan offlineKişisel Galeri - dj_gokhanKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönderE-mail'i gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etAIM AdresiYahoo Messenger
sunlife
Fast Friend
Fast Friend

turkey.gif

Mesaj Tarih: 01 Şubat 2006, 22:59   Mesaj konusu:

büyük bir rekor kırar

Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

mcdonalds.gif

Mesaj Tarih: 01 Şubat 2006, 23:20   Mesaj konusu:

10 milyon$lık bütçeye bir 10 milyon seyirci olur herhalde Smile

Affedilmeyen
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

turkey.gif

Mesaj Tarih: 01 Şubat 2006, 23:40   Mesaj konusu:

Adam dünyaca ünlü olacak böyle giderse. (Polat)

Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

blank.gif

Mesaj Tarih: 03 Şubat 2006, 13:07   Mesaj konusu:

ben bu diziyi hic izlemedim ama bayagi bi unluymus turkiyede, filmi izliyim diycem ama oncesinde neler olup bitti haberim yok, tek bildigim olaylarin gercek oldugu

Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

mcdonalds.gif

Mesaj Tarih: 03 Şubat 2006, 21:08   Mesaj konusu:

Dizilerle filmin hiçbir bağlantısı yokmuş Zen ablacm gönül rahatlııyla izleyebilirsin.

arma4
New Friend
New Friend

Mesaj Tarih: 03 Şubat 2006, 21:40   Mesaj konusu:

Filmi seyrettim ve şimdi geldim. Filmde geçen pek çok olay doğru. bazı sahneler hikayeleştirilse bile malesef orda yaşayan kardeşlerimizin yaşadıkları zulüm Saddam döneminde yaşadıklarından da beter ve bu bir gerçek Sad. herkesin seyretmesini tavsiye ederim.
 Oylanmadı arma4 offlineKişisel Galeri - arma4Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder
taNGo
WebMaster
WebMaster

turkey.gif

Mesaj Tarih: 03 Şubat 2006, 22:59   Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap VerÖnceki Mesaj

Bende filmden yeni geldim.Polatı tanıyamadım.Sanki dizideki Polat gitmiş yerine tam tersi bir oyuncu gelmiş.Hiç bir ağırlığını göremedim Polat'ın.Buna nazaran Billy Zane'in oyunculuğu daha iyiydi.

Filmdeki karakterleri (Memati, Polat, Abdülhey, Erhan) eğer dizideki gibi hayal ediyorsanız hiç gitmeyin derim.

Ama Irakta yaşananları merak ediyorsanız filme gitmeden önce Polat'ı ve diğer karakterleri hafızanızdan silin ve öyle gidin.Yoksa hiç beğenmezsiniz benim gibi...

Yeni Başlık GönderCevap Gönder
Önceki başlık Arkadaşına GönderYazdırÖzel Mesajlarınız Sonraki başlık
Sayfa 1, 2  Sonraki

Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot
Kayıtlı Kullanıcılar: Yok

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
Etiketler: abddeki, abdülhey, akarın, alanson, alanı, alemdar, almanya,

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forumlar Cevaplar Son Gönderilen
Yeni mesaj yok Sabit: myBB Kurlumu ("Resimli Anlatim") AngelSlayer Webmaster Genel 6 05 Eylül 2008, 12:49 Son Mesajları Gör
erecan26
Yeni mesaj yok Sabit: "Benim Eserim"-FOTOĞRAF YARIŞMASI Fable Paylaşmak İstiyorum 37 01 Şubat 2008, 23:45 Son Mesajları Gör
yagmurfurkan
Yeni mesaj yok ""PARTY VIDEO"" 'LARI ILK VE TEK " AnatoLia Müzik 3 14 Ağustos 2004, 15:24 Son Mesajları Gör
AnatoLia
Yeni mesaj yok Milli hastalığımız; "torpil" ve "rüşvet" vişne Paylaşmak İstiyorum 3 10 Nisan 2006, 12:07 Son Mesajları Gör
vişne
Yeni mesaj yok "a"dan"z"ye kahve falı sözlüğü barbar Astroloji 8 14 Ocak 2007, 03:16 Son Mesajları Gör
barbar

Bu Siteye Ait Çerezleri Sil

© 2003, 2049 Türkiye Forum :: Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group :: FI Theme
Tüm saatler GMT +2 Saat :: :: Forum Arşivleri
Hata: sayfa oluşturma = 0.71584 saniye, sql sorguları = 48
Türkiye Forum başlık özet akışları

Reklam alanı

CBACK CrackerTracker tarafından korunuyor
25531 Girişim engellendi.

phpBB Türkiye

Forum Haritası: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 86, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133