|
Webmaster Genel » Hosting Firmaları forumunda Hosting tavsiye konu başlığının kısa özeti; Arkadaşlar merhabalar bir konuda bilgi almak istiyordum , bir forum sitesi kurmak için normal olarak ne kadar alan gereklidir ( phpbb için ) ve özelliklerinini ne olması gerekiyor ( windows , linux as...
|
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Sayfa 1, 2 Sonraki
|
| Yazar |
Mesaj |
reddawn
New Friend

Tema: Parthenos (32198)

|
Arkadaşlar merhabalar bir konuda bilgi almak istiyordum , bir forum sitesi kurmak için normal olarak ne kadar alan gereklidir ( phpbb için ) ve özelliklerinini ne olması gerekiyor ( windows , linux asp , php vs. ) aynı zamanda hız ve güvenilirlik olarak tavsiye edebileceğiniz hosting firmaları nelerdir
teşekkürler |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
Başlangıç olarak en azından bi 50-60 MB lazım (ki mesela bu forumu ele alırsak sadece veritabanı 90mb'a yakın)
Forum olarak eğer phpbb yada VBulletin kullancaksan linux hosting olması lazım ve doğal olarak php tabii.
Onun dışında ne kadar bandwidth harcar o ziyaretçi sayına göre değişir. Hosting olarak birşey öneremem ama sanırım bu forum epidio.com tarafından host ediliyor. ve oldukçada hızlı şuan forum |
|
|
_________________ Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
reddawn
New Friend

|
peki forum admini ya da webmaster ı epidio şirketini tavsiye edermi acaba düşünceleri neler bilgi verirlerse sevinirim. anlaşılan 100 mb bir alan linux tabanlı olması gerekiyor peki bandwit ne olması gerekli sizce |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
taNGo
WebMaster

Tema: FI Subgrey (87)

|
|
| Oylanmadı
|
       |
 |
reddawn
New Friend

|
bilgi için teşekkürler tango ..
Forum büyük ihtimalle phbb olacak ve türkiyeforumun görünümü oldukça hoş "fikir hırsızlığına " girmeden bu temayı ya da bunun benzerini nasıl bulabilirim. |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
reddawn
New Friend

|
hosting konusunda epidio şu anda mantıklı gözüküyor , isim tescili için başka firmadan yaptırmak fark edermi bir çok hostingin fiyatı bu konuda bir hayli düşük , domainin başka hostingin başka olma sakıncaları varmıdır. avantaj ve dezavantajları nelerdir |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
taNGo
WebMaster

Tema: FI Subgrey (87)

|
Bu tema'nın bildiğim kadarıyla yüklemesi nette yok.Bende şu an temada bayağı bir düzenleme olduğundan dolayı temel phpBB ye entegre ederek yüklemesini koymadım herhangi bir yere (belki ilerde olabilir) http://www.stylesdb.com adresinden de diğer phpBB temalarına göz atabilirsin.
İkinci soruna gelecek olursak hosting aldığın yerden domain aldığında sana ucuza gelebilir, tek avantajı bu.Domain her yerde aynı domain fakat fiyatlar konusunda dezavantaj yaşayabilirsin.Uygun bir fiyata güvenilir bir yerden almanı yada hosting aldığın yerden almanı öneririm. |
|
|
_________________ phpBB Turkish Support | http://www.esqare.com
|
|
| Oylanmadı
|
       |
 |
Foxy
New Friend

|
web alan isteyen varsa bana gelsin ucretsiz 200 mb her cesit script cpanel ftp upload mail dahil.. hic bir ucret taleb etmiyorum forumlar icin de yardimci olurum
sartlar icin beni arayin ******* |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
algoritma
Quick Friend

|
ustat seni ekledim buradada yazayım dedim adresim ******* |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
Gold
Quick Friend

|
Hosting öneri icin soyle bisi olabilir aslında:))
www.atlaspronet.com
Sınırsız web alanı+10 GB Data Transfer-Sınırsız e-mail))) en düsük paket 500 MB web alanı....
Doreo Hosting'de olabilir, ücreti cok düsük, phpBB.com sitesinin firması ve çok güvenli, resseler pakedi harika! |
|
|
_________________ ...
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
|
Sayfa 1, 2 Sonraki
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|