|
Aşk/Sevgi forumunda sevdim sevilmedim, seveni sevemedim olayı üzerine ... konu başlığının kısa özeti; neden böyle bir durum söz konusudur, neden kaçan kovalanır, kovalanan kaçar durumu söz konusudur ? nedir bu işin sırrı neden zor elde edilen daha tatlıdır ? neden neden neden ???
|
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Sayfa 1, 2, 3, 4 Sonraki
|
| Yazar |
Mesaj |
dJ4
Co-Admin

Tema: Parthenos (32198)

|
neden böyle bir durum söz konusudur, neden kaçan kovalanır, kovalanan kaçar durumu söz konusudur ? nedir bu işin sırrı neden zor elde edilen daha tatlıdır ? neden neden neden ??? |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
Nefret
Best of TurkiyeForum

Nerden: At izi it izine karıştı mı bende anında araziye karışırım

|
bilmem zor'u seviyoruz heralde kanki bea
sevdim sevilmedim seveni sevemedim |
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
taNGo
WebMaster

Tema: FI Subgrey (87)

|
çünkü hırs ve kazanma ruhunun insanların damarlarına kadar işlemiş bir memleketteyiz.Saf duyguların olması gereken "Aşk" olayındada aynı şekilde sanki bir yarışı kazanmaya oynuyorsun, peşinden koşuyorsun.
Sen kovalama amacındasın kaçan tarafta kovalanma amacında.Yani şartlar eşit.
Çok isteyerek aldığın bir kuş kafesinden kaçsa kuşu sevmesen bile "aman banane kaçsın" demezsin.İstesen gider yenisini alırsın parasıyla.Senin amacın giden paralara yanmaktır.Kuşun amacı ise başka hayallere koşmaya.
aşk bölümünde ilk defa bu kadar konuştum hayırlısı  |
|
|
_________________ phpBB Turkish Support | http://www.esqare.com
|
|
| Oylanmadı
|
       |
 |
dJ4
Co-Admin

|
sonunda sende yazmaya karar verdin demek abi, aramıza hoşgeldin devamını bekliyoruz
bu arada dediğiniz gibi işin birazda tadı tuzu olsa gerek, hani ilk tepkiyi erkekten beklersizin ya siz bayanlar bence istediğiniz kişiye siz ulaşsanız o andaki hissedeceğiniz duygulardan sonra sanırım sizde bu alışkanlık yapacaktır ama bana sorarsanız bir erkek olarak herşeye rağmen yinede ilk tepki veren ben olmak isterim  |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
Romulus
Lover of TurkiyeForum

|
Valla Tango Kardes super aciklamis olaya simdi biz ne yapicaz? |
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
sarı gelin
Angel

|
ahmet,ne kaçan vardır ne de kovalayan:))o kişi orada duruyordur,senin gönlünde onun peşindedir..
ancak ikili ilişkilerde yaşanır bu kaçmaca kovalamaca..kim kimin üstüne fazla düşerse öteki daralır,kaçmaya nefes almaya çalışır..ilgi değişirse yada azalırsa bu seferde bundan rahatsız olur,o diğerinin üzerine gelmeye başlar..bunu ille de bayanlar yapar..kıymet bilmez bilmez,adamın hayatına başka biri girecek gibi olduğunda aslan kesilir,bir anda herşey değişir..tehlike geçince yine aynı oluverir..
kadınların tabiatında vardır bu..ne fazla üzerimize geleceksiniz,ne de çok rahat bırakacaksınız..kıymetlenmek istiyorsanız üçüncü bir kişinin ihtimali bile yeter..bu arada hemcinslerim öldürecek beni:)))
bir laf vardı onu hatırlamaya çalışıyorum,sevmem beni seveni,severim başkasını seveni...böyle birşeydi işte...gönül meseleri..keşke kon dediğimiz yere konsa..kısaca kaçanda yoktur kovalayanda..herkes yerinde sabittir tirde duygulardır hovardalık eden... |
|
|
_________________ tükenmek ve tüketmek kolay değil,senn bende beni çoğaltırken....
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
dJ4
Co-Admin

|
demek diyorsun ki üçüncü kişi olmasa bile bazen sanki varmış duygusuna kapılmak bile bayanları tekrar size yakınlaştırmak için geçerlidir zaten çoğu erkek bunu biliyorda bazen dozunu kaçırıp gerçekten 3. kişiyi devreye sokuyorlar sonra birçoğu pişman oluyor tabi  |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
Romulus
Lover of TurkiyeForum

|
muahahahaha cok dogru dedin kilahmet. Bizimde hatalarimiz olmustur. |
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
Romulus
Lover of TurkiyeForum

|
Zaten biz hep bunun icin yapiyoruz cherrycim yoksa niye yapalim kizlar yapiyor diye yapiyoruz |
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
Romulus
Lover of TurkiyeForum

|
Valla oyle. Kizlar nedense daha rahat oluyor baska erkekle konusunca zaten biz orda bir sinir komasindan cikip oteki sinir komasina giriyoruz. |
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)
|
Sayfa 1, 2, 3, 4 Sonraki
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|