Ana Sayfa
Gruplar  •  Site Yönetimi  •  Özel Mesajlarınız   •  Giriş   •  Kayıt
Sohbet ediyorum
Ana Sayfa
Ana Sayfa
Forumlar
Forumlar
Yardım
Yardım
Arama
Arama
Albüm
Albüm
Kurallar
Kurallar
Linkler
Linkler
Makaleler
Makaleler
Oyunlar
Oyunlar
Sohbet
Sohbet
Üyeler
Üyeler
İstatistikler
İstatistikler

Sağlık forumunda Su Terapisi konu başlığının kısa özeti; Her gün 6 su bardağı su (1,5 litre) iç ve böylece ilaç almaktan, iğne olmaktan, doktor parasından kurtul. Su Terapisi ile Tedavi Edilebilen Hastalıkların Listesi Kan Basıncı/Yüksek Tansiyon, Roma...

Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot
Kayıtlı Kullanıcılar: Yok

Yeni Başlık GönderCevap Gönder Digg it Stumble it Submit to Del.icio.us Diigo it Prefound it Reddit it Facebook it Blink it Slashdot it Linkagogo it 
Önceki başlık Arkadaşına GönderYazdırÖzel Mesajlarınız Sonraki başlık
Yazar Mesaj
eKiN
Fast Friend
Fast Friend

Tema: Parthenos (32198)

blank.gif

Mesaj Tarih: 20 Aralık 2005, 14:52   Mesaj konusu: Su Terapisi
Alıntıyla Cevap VerSonraki Mesaj

Her gün 6 su bardağı su (1,5 litre) iç ve böylece ilaç almaktan, iğne olmaktan, doktor parasından kurtul.

Su Terapisi ile Tedavi Edilebilen Hastalıkların Listesi
Kan Basıncı/Yüksek Tansiyon, Romatizma (Eklemlerde/Kaslarda ağrı), Anemi(Kansızlık), Genel Felç, Obezite (Aşırı şişmanlık), Kireçlenme (Artirit), Sinüzit, Taşikardi, Baş dönmesi, Öksürük, Lösemi, Astım, Bronşit, Akciğer Veremi, Menenjit, Böbrek Taşı, Üreme Organı Hastalıkları, Ekşime, Dizanteri, Gastrit, Rahim Kanseri, Hemoroit, Kabızlık, Kemik Erimesi, Şeker Hastalığı, Baş Ağrısı, Gözde Kan Toplanması, Düzensiz Adet Görme, Meme Kanseri, Larenjit (Gırtlak İltihabı)

Terapi İşlemi
Sabah, yataktan kalktıktan hemen sonra (dişlerini bile fırçalamadan), 1,5 litre (5-6 bardak) su iç. Bilin ki bu "Usha Paana Chikitsa" diye anılan eski bir Hint terapisidir. Daha sonra yüzünüzü yıkayabilirsiniz. Burada en önemli nokta, 1,5 litre su içildikten sonra takip eden bir saat içinde hiçbir şekilde bir şey içilmeyecek ve yenmeyecektir. Bir gece önce alkol içeren içki alınmaması da çok titizlikle uyulması gereken bir husustur. İstenirse, bu amaçla içilecek su kaynamış ve süzülmüş kullanılabilir.

1,5 litre suyun bir kerede içilmesi zor olduğundan derece derece uygulayabilirsiniz. İlk başta dört bardağı bir dikişte, kalanı iki dakika içinde aralıklarla içerek kendinizi alıştırabilirsiniz. Bir saat içinde 2 ya da 3 kere idrar çıkma ihtiyacı hissedebilirsiniz, ancak bir süre sonra bu normal olacaktır.

Araştırma ve Deneylerle
Aşağıda belirtilen hastalıkların, yanlarında gösterilen sürelerde iyileştikleri gözlemlenmiştir.

Kabızlık - 1 gün
Ekşime - 2 gün Şeker - 7 gün
Kanser - 4 hafta
Ak. Veremi - 3 ay
Y. Tansiyon - 4 hafta

Not: Artirit (Eklem Kireçlenmesi) ve Romatizma ağrıları çekenler bu terapiyi günde üç kere; yani ilk hafta sabah, öğle ve akşam yemeklerinden 1 saat önce; ve sonra hastalık geçinceye kadar günde iki kere uygulamaları önerilir.

Sadece Su Nasıl Etki Eder?
Sıradan bir su tüketimi, doğru metotla insan vücudunu temizler. Tıpta "Haematopaises" de denilen yeni kan oluşması, kolonun daha tesirli olmasına yardımcı olur. Kolon ve bağırsaklarda bu şekilde yeni kan oluşması tartışmasız bir gerçektir. Bu terapi ile kolon ve bağırsakların mukoza kıvrımları çalışır.

Eğer kolon temizlenirse, günde birkaç kere alınan kandaki gıdalar emilecek ve mukoza kıvrımlarının çalışmasıyla yeni kan haline dönüşeceklerdir. Kan, rahatsızlıkların tedavisinde ve sağlığın korunmasında en önemli unsurdur ve bunun için de su düzenli olarak alınmalıdır.

(Bu arada, ben günde 1 bardak bile su içmeyen birisiydim (su ihtiyacımı sadece cola, çay vb. şeylerden alıyordum) ve bunun çok yanlış olduğununun farkındaydım ama su içemiyordum. Ta ki, hayatımdaki en kıymetlilerimden birisinin uyarmasına kadar. Teşekkürler bitanem.. Bu araştırmayı yaptım ve sizlerle paylaşmak istedim.)

su.jpg
 Açıklama:
 Dosya Boyutu:  6.65 KB
 Görüntüleme:  665 Kere

su.jpg

Quick Friend
Quick Friend

turkey.gif

Mesaj Tarih: 20 Aralık 2005, 23:11   Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap VerSonraki MesajÖnceki Mesaj

Ben sana demistim su her derde devadir diye, gunde 1 litreden az olmamak uzere su icerim Smile

Fast Friend
Fast Friend

turkey.gif

Mesaj Tarih: 21 Aralık 2005, 10:22   Mesaj konusu:

Çok enteresan geldi bana ama uygulayacağım. Bakalım faydalı olacak mı?

eKiN
Fast Friend
Fast Friend

blank.gif

Mesaj Tarih: 22 Aralık 2005, 09:55   Mesaj konusu:

Hero demiş ki:
Ben sana demistim su her derde devadir diye, gunde 1 litreden az olmamak uzere su icerim Smile

ama zaten ben sana teşekkür etmiştim pis adam Razz illa gözüme sokacak Smile

Fast Friend
Fast Friend

blank.gif

Mesaj Tarih: 22 Aralık 2005, 09:59   Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap VerÖnceki Mesaj

TuzluKahve demiş ki:
Çok enteresan geldi bana ama uygulayacağım. Bakalım faydalı olacak mı?

tuzlukahve sende su içmezgillerdensen uygula ama sonuçlarını paylaşalım çünkü bende uyguluyorum.

Yeni Başlık GönderCevap Gönder
Önceki başlık Arkadaşına GönderYazdırÖzel Mesajlarınız Sonraki başlık

Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot
Kayıtlı Kullanıcılar: Yok

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
Etiketler: adet, akciğer, akşam, alkol, almaktan, alınan, alınmalıdır,

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forumlar Cevaplar Son Gönderilen
Yeni mesaj yok Sapık babanın ailesine EURO 2008 terapisi RSS-Haber CNN Türk Güncel Haberler 0 24 Haziran 2008, 20:00 Son Mesajları Gör
RSS-Haber

Bu Siteye Ait Çerezleri Sil

© 2003, 2049 Türkiye Forum :: Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group :: FI Theme
Tüm saatler GMT +2 Saat :: :: Forum Arşivleri
Hata: sayfa oluşturma = 1.14521 saniye, sql sorguları = 46
Türkiye Forum başlık özet akışları

Reklam alanı

CBACK CrackerTracker tarafından korunuyor
25525 Girişim engellendi.

phpBB Türkiye

Forum Haritası: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 86, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133