| Yazar |
Mesaj |
Eternity
Site Admin

Tema: Parthenos (32198)

|
Kamuoyunda 'deprem dede' olarak bilinen Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara'dan şok sözler. Muğla'da bir konfaransta konuşan Işıkara kahin gibi muhtemel depremin tarihini verdi.
Kızılay Genel Başkan Başdanışmanı Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara, Marmaris Kaymakamlığı, Kızılay Derneği Marmaris Şubesi ve Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün öğretmenlere yönelik olarak düzenlediği Deprem Bilinci Konferansı'na katıldı.
Pineta Otel'de yapılan ve öğretmenlerin katıldığı konferansta son olarak Bingöl Karlıova Depreminin üzerinden 9 ay geçtiğini hatırlatan ve 1 Mayıs 2003 Bingöl Depreminden sonra 6'nın üstünde deprem olmadığını belirten Işıkara, "Hazırlıklı olacaksınız, tablo bu. 1.5-2 ayda bir deprem oluyor. 10-20 Ocak tarihleri arasında deprem olursa benim için sürpriz olmaz. 1 Mayıs 2003'ten bu yana 6 üzerinde deprem olmadı. Gecikti. Er ya da geç deprem olacak" dedi.
12 Kasım 1999 Düzce depreminin ardından da 7 büyüklüğünde bir depremin yaşanmadığını kaydeden Işıkara, "Deprem olacak mı sorusunu sormayın ve sordurtmayın. Bu gerçeği kabul edip zararları en aza çekmek için depreme hazırlıklı hale gelmeliyiz" diye konuştu. Konferansta deprem bilinci ve depremden korunma yollarını Işıkara slaytlar eşliğinde gerçekleştirdiği sunumla anlattı.
internet haber |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
DiLeMmA
Best of TurkiyeForum

|
Gene mi ya ? İnsan düşündükçe kötü oluyo... |
|
|
_________________ Sensiz kalacak bu şehir...
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
Ninni
Misafir

|
2-3 gün kadar önce sitenin birinde, bir hafta içinde adalar-çınarcık depremi, 5 nisana kadarda istanbulda büyük deprem olacağı yazıyordu... toptan paranoyak olacağız yakında... artık deprem deyince tüylerim diken diken oluyor.... rabbim sakınsın bizleri.... |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
|
 |
DiLeMmA
Best of TurkiyeForum

|
Bir çok söylenti var.İnsan çıldıracak artık düşünmekten.Tedbirli olun falan deniyo çok iyi de , büyük depremden sonra bi deprem çantası hazırlamıştı annem çok iyi hatırlıyorum,şuanda sorsanız nerde olduğunu bilemem.İşte böyle tedbir alıyoruz |
|
|
_________________ Sensiz kalacak bu şehir...
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
Nefret
Best of TurkiyeForum

Nerden: At izi it izine karıştı mı bende anında araziye karışırım

|
10 20 ocak tovbe ya allah korusun.  |
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
Bigboss
Lover of TurkiyeForum

|
Depremin ne zaman olacağına dair hepsi tahmin bunların deprem tabiki herzaman var ama büyük bir depreme ne kadar hazırız? |
|
|
_________________ Bağımsızlık savaşı sürüyor, sürecek yeryüzü aşkın yüzü oluncaya dek!.. | Liseli Genç Umut | www.gencumut.org | iletisim@gencumut.org
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
KuPe
Best of TurkiyeForum

Uzaklaştırıldı

|
yemin ederim ki şuan deprem oldu..tam okurken bismillah yaa..tırstım.. |
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
Ninni
Misafir

|
|
| Oylanmadı
|
|
 |
KuPe
Best of TurkiyeForum

Uzaklaştırıldı

|
saol ya çok sallamadı ama yine oynadık yerimizden..allah korusun çok beter bir olay ya..izmire bişeyler oluyor amaa hayırlısı... |
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
SeLvi
Fast Friend

|
bunlar varsayımlar her zaman bir deprem olabilir çünkü deprem kuşağının üzerindeyiz ufak depremler olur da inşallah büyük bir deprem olmaz.. |
|
|
_________________ Kanla karışık yağmurlarla üstümüze özgürlük yağıyor gökyüzünden, ölmeyi öğrendim ben daha yürümeyi öğrenmeden...
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
|
|