|
Haberler forumunda Telefon mesajına kızıp öldürdü konu başlığının kısa özeti; http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/750125.jpgUrla’da üniversite öğrencisi Celalettin Erkal, cep telefonunda başka bir erkeğe gönderilmiş mesaj bulduğunu öne sürdüğü liseli kız arkadaşı Funda İşsiz...
|
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Sayfa 1, 2, 3 Sonraki
|
| Yazar |
Mesaj |
Eternity
Site Admin

Tema: Parthenos (32198)

|
Urla’da üniversite öğrencisi Celalettin Erkal, cep telefonunda başka bir erkeğe gönderilmiş mesaj bulduğunu öne sürdüğü liseli kız arkadaşı Funda İşsiz’i 37 yerinden bıçakladıktan sonra boğazını keserek öldürdü.
İzmir’deki tüyler ürpertici olay, önceki gün saat 15.30 sıralarında Urla İskele Mahallesi, Siba Otel yakınlarında meydana geldi. Bu yıl üniversite sınavında Dokuz Eylül Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Elektronik Bölümü’nü kazanan Celalettin Erkal (19), Urla Lisesi ikinci sınıf öğrencisi kız arkadaşı Funda İşsiz’le (16) okul çıkışı buluştuktan sonra birlikte dolaşmaya başladı. Bir yıldır birlikte olan iki genç kullanılmayan Siba Otel’in bahçesine gitti.
İŞTE ÇILDIRTAN O İKİ MESAJ
Polis kayıtlarına göre, aşklarından konuşup, evlilik hayalleri kuran Celalettin Erkal, Funda İşsiz’in cep telefonuyla oynadığı sırada girdiği mesajlar bölümünde başka bir erkeğe yazılmış bir mesajı bulunca çılgına döndü. Erdal, ‘Senin olmak istiyorum :)’ ve ‘Tüm bedenimle senin olmak istiyorum:)’ yazılı iki ayrı mesajı okuduktan sonra kendisini kaybettiğini söyledi.
Funda’yı tartaklamaya başlayan Erkal, genç kızı boş olan kafeteryaya sürükledi. Bıçağını çıkartıp, yerde yatan ve kendisine yalvaran Funda’nın vücuduna saplamaya başladı. 37 yerinden bıçakladıktan sonra kanlar içinde can çekişen genç kızın boğazını da keserek öldürdü.
DERİN DONDURUCUYA SAKLADI
Funda’nın üzerine kapanarak bir saat baygın halde kalan Erkal, kendisine geldikten sonra Funda’nın cesedini kullanılmayan derin dondurucuya sakladıktan sonra evine gitti. Kan bulaşan giysilerini çıkartıp çöpe attı ve daha sonra hiçbir şey olmamış gibi ailesiyle yemek yiyip sohbet etti. Uyumak için odasına çekilen, ancak vicdan azabına dayanamayan Erkal, saat 02.00’de fırında çalışan babası Selçuk Erkal’i uyandırarak yaptıklarını anlattı. Şoke olan baba, yakındaki İskele Karakolu’na giderek polise her şeyi anlattı. Gencin tarif ettiği yere gidip derin donduruyucu açan ekipler korkunç manzarayla karşılaştı. Gözaltına alınan Celalettin Erkal, ‘Bana olan bakışlarını unutamadığım için olayı babama anlattım. Aşkımın kurbanı oldum’ dedi.
Cinayette kullanılan bıçak da olay yerinde elegeçirilirken, Erkal’ın kafeteryanın mermer bloğu üzerine bıraktığını söylediği cep telefonu ise polisin aramalarına rağmen bulunamadı. Funda İşsiz, dün gözyaşlarıyla toprağa verildi. Erkal’ın polisteki sorgusu ise sürüyor.
Hürriyetim |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
ibryapici
Best of TurkiyeForum

|
Lütfen böyle dehşet veren haberleri sitenizde yayınlamayın içim dışına çıktı insan olduğumdan utanıyorum benim gibi insanım diye ortada gezen nefes alan bir mahlukun böyle bişi yapaması iğrenç ......... |
|
|
_________________ Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar.
Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar.
Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık.
Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
Eternity
Site Admin

|
bu haberi buraya koyma amacım kimsenin midesini bulandırmak değil. aksine, insanlardaki tahammülsüzlüğü ve insan hayatının ne kadar ucuz olduğunu göstermek içindir.
bunları okumak benim de hoşuma gitmiyor amma velakin ülkenin gerçeklerini görmeden de edemiyorum. toplum olarak barut gibi olduk, bir ateşle patlamaya hazırız her an. her ne kadar eğitimden bahsedilse de insanın içindeki enaniyetin neler yaptırabileceğini görmek gerekiyor.
bu nedenle olayı salt olarak 'vahşi bir cinayet' olarak değil, toplumsal bir yara olarak görmek gerekiyor. Türkiye'nin en büyük gazetelerinde bu haber tartışılıyor, yüzlerce mesaj var insanlardan konuya dair. ve sağduyu sahibi bir çok insan çözülmesi gereken bir sorun olarak görüşlerini belirtmişler. ben de bu fikirdeyim.
ha ama bunu konuşmakla çözmek imkansız olur derseniz, asıl problemin önümüze çıkan sorunları gözardı ederek birikmesine izin verilmesiyle bağlantılı olduğunu ve bu birikmenin ortaya çıkardığı yığılmanın da daha büyük sorunlara yol açacağını söylerim.
keşke geyik ve oyunlar konusuna vakit ayrıldığı kadar, böylesi konulara da 'ıyy ne iğrenç olay' demekten öte yorumlar yapılsa. bu da benim sitemim. |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
STeaM
Fast Friend

|
Kimseyi ALLAH şaşırtmasın, gerçi affedilecek bi msj da değilmiş... |
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
DiLeMmA
Best of TurkiyeForum

|
STeaM demiş ki:
Kimseyi ALLAH şaşırtmasın, gerçi affedilecek bi msj da değilmiş...
Evet ; ama Allah'In verdiği canı kimse alamaz |
|
|
_________________ Sensiz kalacak bu şehir...
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
EcCeNtRiC
Best of TurkiyeForum

|
insan cinnet geçirdi mi böyle oluyor demekki.. |
|
|
_________________ *Her yeni başlayan macera
Heyecan dolu çilek kokar..
En son EcCeNtRiC tarafından 30 Kasım 2005, 17:43 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
STeaM
Fast Friend

|
DiLeMmA demiş ki:
STeaM demiş ki:
Kimseyi ALLAH şaşırtmasın, gerçi affedilecek bi msj da değilmiş...
Evet ; ama Allah'In verdiği canı kimse alamaz
bende cinayet işlemsini insan canına kıymasını tasvip etmiyorum tabiiki, öyle bir mana çıkartma sakın. affedilecek davranış olmamasından kastın mutlaka bi ceza verilmeli manasındaydı
cicim  |
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
Khes
Best of TurkiyeForum

|
Kendinede yazık etmiş kızada STeaM dediğin gibi ALLAH kimyesi şaşırtmasın ama birazda kendimiz şaşırmamak için çaba sarf etsek evli bile olsa biraz medeni davranıp ayrılığı kabul etsek erkek'ya olmaz asarız keseriz sonrada oturur ağlarız
SON PİŞMANLIK FAYDA ETMEZ |
|
|
_________________ Yurtta Sulh Cihanda Sulh
Düşmezse düşmesin yakamızdan ölüm;
Bizimde dünyamıza sabah olacak gülüm!
O güzel gülüşüne bir kurşun sıksada ölüm
Unutma umuda kurşun işlemez gülüm
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
EcCeNtRiC
Best of TurkiyeForum

|
aldatılmak çok koymuş sanırım. aslında o anki ruh hali içinde ne oldu nasıl oldu bilemeyiz.. burdan bakınca dehşet facia ama..işte herşey bir anda oluyor.. |
|
|
_________________ *Her yeni başlayan macera
Heyecan dolu çilek kokar..
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
STeaM
Fast Friend

|
geçmiş olsun artık, ne diyelim,
giden gittiği ile kalanda yatacağı hapis ile kaldı, anlak kızgınlık, anlık öfe 2 hayat bitirmiş, bu gibi nice durumlar yaşanıyor... |
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
|
Sayfa 1, 2, 3 Sonraki
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|