Ana Sayfa
Gruplar  •  Site Yönetimi  •  Özel Mesajlarınız   •  Giriş   •  Kayıt
Sohbet ediyorum
Ana Sayfa
Ana Sayfa
Forumlar
Forumlar
Yardım
Yardım
Arama
Arama
Albüm
Albüm
Kurallar
Kurallar
Linkler
Linkler
Makaleler
Makaleler
Oyunlar
Oyunlar
Sohbet
Sohbet
Üyeler
Üyeler
İstatistikler
İstatistikler

Haberler forumunda Telefon mesajına kızıp öldürdü konu başlığının kısa özeti; http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/750125.jpgUrla’da üniversite öğrencisi Celalettin Erkal, cep telefonunda başka bir erkeğe gönderilmiş mesaj bulduğunu öne sürdüğü liseli kız arkadaşı Funda İşsiz...

Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot
Kayıtlı Kullanıcılar: Yok

Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık GönderCevap Gönder Digg it Stumble it Submit to Del.icio.us Diigo it Prefound it Reddit it Facebook it Blink it Slashdot it Linkagogo it 
Önceki başlık Arkadaşına GönderYazdırÖzel Mesajlarınız Sonraki başlık
Yazar Mesaj
Eternity
Site Admin
Site Admin

Tema: Parthenos (32198)

blank.gif

Mesaj Tarih: 30 Kasım 2005, 12:45   Mesaj konusu: Telefon mesajına kızıp öldürdü
Alıntıyla Cevap VerSonraki Mesaj

Urla’da üniversite öğrencisi Celalettin Erkal, cep telefonunda başka bir erkeğe gönderilmiş mesaj bulduğunu öne sürdüğü liseli kız arkadaşı Funda İşsiz’i 37 yerinden bıçakladıktan sonra boğazını keserek öldürdü.

İzmir’deki tüyler ürpertici olay, önceki gün saat 15.30 sıralarında Urla İskele Mahallesi, Siba Otel yakınlarında meydana geldi. Bu yıl üniversite sınavında Dokuz Eylül Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Elektronik Bölümü’nü kazanan Celalettin Erkal (19), Urla Lisesi ikinci sınıf öğrencisi kız arkadaşı Funda İşsiz’le (16) okul çıkışı buluştuktan sonra birlikte dolaşmaya başladı. Bir yıldır birlikte olan iki genç kullanılmayan Siba Otel’in bahçesine gitti.

İŞTE ÇILDIRTAN O İKİ MESAJ

Polis kayıtlarına göre, aşklarından konuşup, evlilik hayalleri kuran Celalettin Erkal, Funda İşsiz’in cep telefonuyla oynadığı sırada girdiği mesajlar bölümünde başka bir erkeğe yazılmış bir mesajı bulunca çılgına döndü. Erdal, ‘Senin olmak istiyorum :)’ ve ‘Tüm bedenimle senin olmak istiyorum:)’ yazılı iki ayrı mesajı okuduktan sonra kendisini kaybettiğini söyledi.

Funda’yı tartaklamaya başlayan Erkal, genç kızı boş olan kafeteryaya sürükledi. Bıçağını çıkartıp, yerde yatan ve kendisine yalvaran Funda’nın vücuduna saplamaya başladı. 37 yerinden bıçakladıktan sonra kanlar içinde can çekişen genç kızın boğazını da keserek öldürdü.

DERİN DONDURUCUYA SAKLADI

Funda’nın üzerine kapanarak bir saat baygın halde kalan Erkal, kendisine geldikten sonra Funda’nın cesedini kullanılmayan derin dondurucuya sakladıktan sonra evine gitti. Kan bulaşan giysilerini çıkartıp çöpe attı ve daha sonra hiçbir şey olmamış gibi ailesiyle yemek yiyip sohbet etti. Uyumak için odasına çekilen, ancak vicdan azabına dayanamayan Erkal, saat 02.00’de fırında çalışan babası Selçuk Erkal’i uyandırarak yaptıklarını anlattı. Şoke olan baba, yakındaki İskele Karakolu’na giderek polise her şeyi anlattı. Gencin tarif ettiği yere gidip derin donduruyucu açan ekipler korkunç manzarayla karşılaştı. Gözaltına alınan Celalettin Erkal, ‘Bana olan bakışlarını unutamadığım için olayı babama anlattım. Aşkımın kurbanı oldum’ dedi.

Cinayette kullanılan bıçak da olay yerinde elegeçirilirken, Erkal’ın kafeteryanın mermer bloğu üzerine bıraktığını söylediği cep telefonu ise polisin aramalarına rağmen bulunamadı. Funda İşsiz, dün gözyaşlarıyla toprağa verildi. Erkal’ın polisteki sorgusu ise sürüyor.

Hürriyetim

Oylanmadı Eternity offlineKişisel Galeri - EternityKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
ibryapici
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

turkey.gif

Mesaj Tarih: 30 Kasım 2005, 12:48   Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap VerSonraki MesajÖnceki Mesaj

Lütfen böyle dehşet veren haberleri sitenizde yayınlamayın içim dışına çıktı insan olduğumdan utanıyorum benim gibi insanım diye ortada gezen nefes alan bir mahlukun böyle bişi yapaması iğrenç .........

Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar.
 Oylanmadı ibryapici offlineKişisel Galeri - ibryapiciKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönderE-mail'i gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSN MessengerICQ Numarası
Eternity
Site Admin
Site Admin

blank.gif

Mesaj Tarih: 30 Kasım 2005, 13:04   Mesaj konusu:

bu haberi buraya koyma amacım kimsenin midesini bulandırmak değil. aksine, insanlardaki tahammülsüzlüğü ve insan hayatının ne kadar ucuz olduğunu göstermek içindir.

bunları okumak benim de hoşuma gitmiyor amma velakin ülkenin gerçeklerini görmeden de edemiyorum. toplum olarak barut gibi olduk, bir ateşle patlamaya hazırız her an. her ne kadar eğitimden bahsedilse de insanın içindeki enaniyetin neler yaptırabileceğini görmek gerekiyor.

bu nedenle olayı salt olarak 'vahşi bir cinayet' olarak değil, toplumsal bir yara olarak görmek gerekiyor. Türkiye'nin en büyük gazetelerinde bu haber tartışılıyor, yüzlerce mesaj var insanlardan konuya dair. ve sağduyu sahibi bir çok insan çözülmesi gereken bir sorun olarak görüşlerini belirtmişler. ben de bu fikirdeyim.

ha ama bunu konuşmakla çözmek imkansız olur derseniz, asıl problemin önümüze çıkan sorunları gözardı ederek birikmesine izin verilmesiyle bağlantılı olduğunu ve bu birikmenin ortaya çıkardığı yığılmanın da daha büyük sorunlara yol açacağını söylerim.

keşke geyik ve oyunlar konusuna vakit ayrıldığı kadar, böylesi konulara da 'ıyy ne iğrenç olay' demekten öte yorumlar yapılsa. bu da benim sitemim.
 Oylanmadı Eternity offlineKişisel Galeri - EternityKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
STeaM
Fast Friend
Fast Friend

blank.gif

Mesaj Tarih: 30 Kasım 2005, 15:13   Mesaj konusu:

Kimseyi ALLAH şaşırtmasın, gerçi affedilecek bi msj da değilmiş...

Sağ 2, Hemen Tepe, Sağdan 2, Tepe Sol, Sağ 1,5, Fren!!! Sol 3,5, Tepe Sol Kes 50, 50'de Fren, 2.Tepeyle Sol 4, Çıkışı 100!!!
 Oylanmadı STeaM offlineKişisel Galeri - STeaMKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
DiLeMmA
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

blank.gif

Mesaj Tarih: 30 Kasım 2005, 15:49   Mesaj konusu:

STeaM demiş ki:

Evet ; ama Allah'In verdiği canı kimse alamaz

Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

turkey.gif

Mesaj Tarih: 30 Kasım 2005, 16:43   Mesaj konusu:

insan cinnet geçirdi mi böyle oluyor demekki..

En son EcCeNtRiC tarafından 30 Kasım 2005, 17:43 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
 Oylanmadı EcCeNtRiC offlineKişisel Galeri - EcCeNtRiCKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder
STeaM
Fast Friend
Fast Friend

blank.gif

Mesaj Tarih: 30 Kasım 2005, 16:55   Mesaj konusu:

DiLeMmA demiş ki:
STeaM demiş ki:

Evet ; ama Allah'In verdiği canı kimse alamaz

bende cinayet işlemsini insan canına kıymasını tasvip etmiyorum tabiiki, öyle bir mana çıkartma sakın. affedilecek davranış olmamasından kastın mutlaka bi ceza verilmeli manasındaydı Confused

cicim Razz

Sağ 2, Hemen Tepe, Sağdan 2, Tepe Sol, Sağ 1,5, Fren!!! Sol 3,5, Tepe Sol Kes 50, 50'de Fren, 2.Tepeyle Sol 4, Çıkışı 100!!!
 Oylanmadı STeaM offlineKişisel Galeri - STeaMKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
Khes
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

turkey.gif

Mesaj Tarih: 30 Kasım 2005, 18:44   Mesaj konusu:

Kendinede yazık etmiş kızada STeaM dediğin gibi ALLAH kimyesi şaşırtmasın ama birazda kendimiz şaşırmamak için çaba sarf etsek evli bile olsa biraz medeni davranıp ayrılığı kabul etsek erkek'ya olmaz asarız keseriz sonrada oturur ağlarız
SON PİŞMANLIK FAYDA ETMEZ

O güzel gülüşüne bir kurşun sıksada ölüm
Unutma umuda kurşun işlemez gülüm
 Oylanmadı Khes offlineKişisel Galeri - KhesKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönderE-mail'i gönder
EcCeNtRiC
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

turkey.gif

Mesaj Tarih: 30 Kasım 2005, 18:50   Mesaj konusu:

aldatılmak çok koymuş sanırım. aslında o anki ruh hali içinde ne oldu nasıl oldu bilemeyiz.. burdan bakınca dehşet facia ama..işte herşey bir anda oluyor..

STeaM
Fast Friend
Fast Friend

blank.gif

Mesaj Tarih: 30 Kasım 2005, 19:31   Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap VerÖnceki Mesaj

geçmiş olsun artık, ne diyelim,

giden gittiği ile kalanda yatacağı hapis ile kaldı, anlak kızgınlık, anlık öfe 2 hayat bitirmiş, bu gibi nice durumlar yaşanıyor...

Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder
Önceki başlık Arkadaşına GönderYazdırÖzel Mesajlarınız Sonraki başlık
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot
Kayıtlı Kullanıcılar: Yok

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
Etiketler: ailesiyle, alınan, ancak, anlattı, anlattım, aramalarına, arkadaşı,

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forumlar Cevaplar Son Gönderilen
Yeni mesaj yok Cep telefonu öldürdü RSS-Haber Aktüel 0 29 Kasım 2007, 13:14 Son Mesajları Gör
RSS-Haber
Yeni mesaj yok ATATÜRK'ü kim öldürdü!!! evolution Atatürk Köşesi 2 02 May 2008, 00:55 Son Mesajları Gör
aydilge
Yeni mesaj yok Altı bebeğini de öldürdü! RSS-Haber Aktüel 0 20 Ekim 2007, 02:32 Son Mesajları Gör
RSS-Haber
Yeni mesaj yok 6 bebeğini boğarak öldürdü! RSS-Haber Aktüel 0 20 Ekim 2007, 14:00 Son Mesajları Gör
RSS-Haber
Yeni mesaj yok İkinci eşini de öldürdü RSS-Haber Aktüel 0 05 Aralık 2007, 08:00 Son Mesajları Gör
RSS-Haber

Bu Siteye Ait Çerezleri Sil

© 2003, 2049 Türkiye Forum :: Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group :: FI Theme
Tüm saatler GMT +2 Saat :: :: Forum Arşivleri
Hata: sayfa oluşturma = 0.89422 saniye, sql sorguları = 48
Türkiye Forum başlık özet akışları

Reklam alanı

CBACK CrackerTracker tarafından korunuyor
25525 Girişim engellendi.

phpBB Türkiye

Forum Haritası: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 86, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133