|
|
|
|
|
Motorlu Araçlar » Otomobil Dünyası forumunda Otomobil Kullanırken Takıntılarınız var mı? konu başlığının kısa özeti; Genelde insanların bazı takıntıları vardır, kimisi arabanın küllüğünü hiç kullanmaz kimisi, aynaya birşey asmaz vs. vs.
ben konsola birşey koydurmam telefon, sigara paketi (zaten sigara içirtmem ar...
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
STeaM
Fast Friend

Tema: Parthenos (33510)

|
Genelde insanların bazı takıntıları vardır, kimisi arabanın küllüğünü hiç kullanmaz kimisi, aynaya birşey asmaz vs. vs.
ben konsola birşey koydurmam telefon, sigara paketi (zaten sigara içirtmem arabamda) vs. mecburriyetten duramaz zaten
bir park halindeyken araba lastikleri içeri çevirir jantlarımı dışarı gösteririm
sizinkiler neler??? |
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
dJ4
Co-Admin

Tema: Parthenos (33510)

|
Uzun yola giderken yeni bir cd almadan yeni birşeyler dinlemeden gidememek gibi bir takıntım var  |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|
|