|
Aşk/Sevgi » Seviyorum forumunda Aşkı Tanımlamak.. konu başlığının kısa özeti; - Kalbini sarsan fay hattına ‘rastlantı’ adını vermiş olmana rağmen, bal gibi aşk aslında o.. Aşk bile anlamıştır bunu.. Anlamış ve sadece gülmüştür acemiliğine..
- Nerden biliyorsun?
...
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
Bigboss
Lover of TurkiyeForum

Tema: Parthenos (32198)

|
- Kalbini sarsan fay hattına ‘rastlantı’ adını vermiş olmana rağmen, bal gibi aşk aslında o.. Aşk bile anlamıştır bunu.. Anlamış ve sadece gülmüştür acemiliğine..
- Nerden biliyorsun?
- Uykunun aşkla bölündüğünü, aşkın ise bölünemeyecek kadar çaresiz olduğunu tadanlardanım da ondan..
- Anlatsana biraz..
- Aşkı tanımlamaya çabalamak sonuçsuzluktan başka sonuç vermiyor ki..Tanımlayıp biçimlendirmek, o büyüyü bir daha yaşatacak mı sanıyorsun?..
- Belki..
- Aşkı bütünleyen o tutku, sıcaklık, gizem, heyecan ve sevgiyi aynı potada eritip, sonra da bir ateş topu gibi göğsüne yaslamayı becerebilirsen, şanslısındır demektir..
- Başarmış sayabilir miyim ki kendimi o zaman?
- Anlaşıldı.. Böyle giderse, kahkalara boğacaksın sen beni.. Güç ve zeka gerektiren hamlelerin ceplerindeyken, gözlerini ve beynini bir oyuna kilitlemen gerektiğini mi çıkarıyorsun sözlerimden?.. Çocukluğundan beri satrancı severdin, doğru : ) Peki.. Bir soru: Niçin geç kaldın sence hayata?..
(Yanıtsız bir göz pırıltısıyla karşılaştım.. sessizlik.. Anlamıştım, ibresi dilini kilitleyen bitimsiz saatlerdi onun için.. Bozdum bir süre sonra bu an’ı..)
- Heyy.. Geçmişe tutunmak, geleceğe sarkmak yasak..
(Gülümsedi)
- Aşk biraz farklı şekilde “sürdürüyor” varlığını, ama bazen ufak bir dil sürçmesiyle “süründürmek” anlamına da gelebiliyor
- Hadi bakalım, şimdi uyku zamanı.. Bu arada, bu kadar düşünmek, bir eziyet..Bitmez yoksa bu ruhsal eğitim gibi gözüken düşünsel haller..
- Hep haklı mı çıkacaksın?
- Kim bilir, belki gün gelir şaşırtırım seni..
(Son sözlerden sonra, yatağına yatırıp, alnına öpücüklerin en sıcağını kondurdum..)
- Sabah 7 kumru piyes oynayacaklar pencerende, görürsün bak..
- Seni seviyorum anne..
- Ben daha çok! |
|
_________________ Bağımsızlık savaşı sürüyor, sürecek yeryüzü aşkın yüzü oluncaya dek!.. | Liseli Genç Umut | www.gencumut.org | iletisim@gencumut.org
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|
|