PC Yardım forumunda Lütfen çook acil yardıım !!! konu başlığının kısa özeti; Arkadaşlar netten indirdiğim bi oyunu yüklemek istiyorum ancak bana aşağıdaki hatayı veriyor bilgili olanlar lütfen yardım etsin !!!
The wizard connot continue because of the fallowing error:could...
Tema: Parthenos (32243)
Arkadaşlar netten indirdiğim bi oyunu yüklemek istiyorum ancak bana aşağıdaki hatayı veriyor bilgili olanlar lütfen yardım etsin !!!
The wizard connot continue because of the fallowing error:could not load wizard specifield in /wizard.inf (104)
WARNING:coul not delete temporary C:\Documan~1\temp\ismp007
WARNING:coul not delete temporary C:\Documan~1\temp\ismp007\946289
WARNING:coul not delete temporary C:\Documan~1\temp\ismp007\6926775
Tema: FI Subgrey (87)
Sen bahsi geçen yerdeki yani C:\DocumentandSettings\kullanıcıadı\LocalSettings\Temp klasörünü bir temizle derim aynı hata devam ederse problem oyunun kurulum dosyasındadır diyebilirim
_________________ Ey Aşk! Üzülerek söylüyorum ki; Bu insanlar seni haketmiyor...
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz