Nefret Ediyorum forumunda bana bi silah verin konu başlığının kısa özeti; sabahın köründe cırtlak cırtlak bağıran karşı komşu kadın
sen salak mısın delimisin manyakmısın
kargalar bile daha güzel gaklıyo
az kaldı devam et gelip seni vuracağım
Tema: Parthenos (32243)
walla bende üçüncü katta oturan bi ilköğretim okulu müdürü var adama daha gecen seneden taktım cunku o zaman yoneticiydi ve benim catıya canak anten takmama karısıyodu işim komik yanı adam beni tehdit ediyodu canakları kırarım diye allahtan yanımda arkadaslar var adamı catıdan atacaktım ama gecenlerde yine olay cıkarmıs bu sefer acımıycam adama mumkunse 9mm lik bi beretta işimi fazlasıyla gorur aslında butun atesli silahlar işimi gorur nıhahaha sonunda kafayı yedim galiba
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz