Geyik/Muhabbet forumunda en kötü rüya konu başlığının kısa özeti; bu güne kadar gördüğünüz en kötü rüya nedir?
ben bi kere rüyamda annemin olduğu gördüm
ağlıyordum ve herkesten yerdım etmesini istiyordum ama kimsenin umrunda değildi
şu ana dek gördüğüm en kötü r...
Tema: Parthenos (32243)
bu güne kadar gördüğünüz en kötü rüya nedir?
ben bi kere rüyamda annemin olduğu gördüm
ağlıyordum ve herkesten yerdım etmesini istiyordum ama kimsenin umrunda değildi
şu ana dek gördüğüm en kötü rüyaydı kalktıktan sonra bile ağlıyorum anneme anlatırken ve oda çok üzülmüştü benim ağladığım için
_________________ Aşk caddesinde seninle yürürken, ayrılık yağmuru yağdı birden, şemsiyesiz kaldık ve ikimizde sırılsıklam olduk
Tema: Parthenos (32243)
allah kimseye sevdiklerinin acısını yaşatmasın bende öldüklerini değil öldürüldüklerini gördüm innanın bu onlardan çok daha kötü bağrış çağrış içinde uyandım..
_________________ Kanla karışık yağmurlarla üstümüze özgürlük yağıyor gökyüzünden, ölmeyi öğrendim ben daha yürümeyi öğrenmeden...
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz