|
Haberler forumunda Bakan, canlı yayında tavuk yemedi konu başlığının kısa özeti; http://www.tbmm.gov.tr/mv_resim/6123.jpgKanal A'nın canlı yayın konuğu olan Tarım Bakanı Mehdi Eker, 'tehlike yok' diyerek gündem yaratmıştı. Ancak Eker, kendisine canlı yayında sunulan tavuğu yemedi....
|
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Sayfa 1, 2 Sonraki
|
| Yazar |
Mesaj |
Eternity
Site Admin

Tema: Parthenos (32243)

|
Kanal A'nın canlı yayın konuğu olan Tarım Bakanı Mehdi Eker, 'tehlike yok' diyerek gündem yaratmıştı. Ancak Eker, kendisine canlı yayında sunulan tavuğu yemedi.
Kanal A televizyonundaki ‘Gündem’ programına katılan Tarım Bakanı Mehdi Eker, ‘Şu anda kuş gribi riski yok. Veteriner kontrolünde kesilmiş hiçbir kanatlı hayvanın zararı yok. Ben gönül rahatlığıyla yiyorum’ dedi.
Eker, herkesi kendisi gibi gönül rahatlığıyla beyaz et yemeğe davet ettiği bu sözlerinin ardından canlı yayında tam bir sürprizle karşılaştı. Programın yapımcıları, stüdyoya tabak içinde kızarmış tavuk budu getirttiler. Programı sunan Ömer Şahin, tabağı Eker’e uzatarak, ‘Bunu canlı yayında yer misiniz?’ diye sordu. Eker ise ikram edilen tavuk budunu geri çevirirken, ‘Bunun hangi koşullarda kesildiğini bilmiyorum, onu için yemem. Yoksa tavuk eti zararlı olduğu için değil’ dedi.
Meclis’e 1 hindi 2 tavuk yemeği
TBMM lokantasında önceki gün tavuk ve hindi yemeklerinin mönüden çıkartılmasıyla başlayan tartışma sürüyor. TBMM yönetimi, dün mönüye iki tavuk, bir hindi yemeği koydu. Yemeklerin, ‘az tercih edileceği için, az yapıldığı’ öğrenildi. TBMM lokantasında önceki gün, her gün bulunan tavuk ve hindi yemekleri listeden çıkartılmıştı. TBMM yetkilileri Hürriyet’e, ‘Birgün önce yaptığımız tavuk ve hindiyi kimse yemedi, ticari gerekçelerle koymadık’ demişlerdi. Açıklamanın ardından gözler, dünkü lokanta mönüsüne çevrildi. Mönüde tavuk ve hindi şiş ile tavuk söğüşün yer aldığı görüldü.
Kaynak : Internet Haber |
|
En son Eternity tarafından 13 Ekim 2005, 15:39 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
PsychopathiCaT
Best of TurkiyeForum

|
Bakan öyle demek zorunda tabi,ama öyle yapmak zorunda değil,devletin vergi kaybını düşünüyor onlarda,zaten geçen seneye göre tavuk tüketimi artmıştı ülkemizde,bu olayla isteselerde istemeselerde bu iş bize çok pahalıya patlıyacak,ki zaten avrupaya ihracatımıza sanırsam sınırlama getirildi yada getirilmek üzere,bi zamanların deli dana vakası gibi bir olay. |
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
keops
Best of TurkiyeForum

|
Umarım bu olayın sonu da Çernobil'den sonra çay içen bakana benzemez |
|
|
_________________ İnsan, düşünen tek hayvan değildir,
ama bir hayvan olmadığını düşünen tek hayvandır.
Pascal Picq
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
sametx340
Best of TurkiyeForum

|
vallaha ben dün yedim burnum falanda akmıyo |
|
|
_________________ CyClopS and DeNToX
|
|
| Oylanmadı
|
      |
 |
CaGLa2
Misafir

|
bende yiyorum bana da bir şey olmadi |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
|
 |
Ninni
Misafir

|
bakan yemedi ama tayyip erdoğan yedi ne farkederki çernobildede çay içmişlerdi millete göstere göstere ...... |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
|
 |
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
tavuk dönerlerde durumdan etkileniyor mu |
|
|
_________________ Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
keops
Best of TurkiyeForum

|
ComiC demiş ki:
tavuk dönerlerde durumdan etkileniyor mu
tavuk döneri tavuktan yapıyorlarsa doğal olarak etkilenir bence ComiC  |
|
|
_________________ İnsan, düşünen tek hayvan değildir,
ama bir hayvan olmadığını düşünen tek hayvandır.
Pascal Picq
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
ilmurat
Best of TurkiyeForum

Uyarılar : 1

|
CaGLa2 demiş ki:
bende yiyorum bana da bir şey olmadi
eyvah, daha dur hemen belli olmaz... emin misin birşey olmadığından...  |
|
|
|
    |
 |
IWAS
Best of TurkiyeForum

|
Yememekte fayda var bence. Mis gibi kırmızı et dururken. Yada balık. Sebzeyi de unutmayalım tabiki  |
|
|
_________________ Eşit olmasın diyorsanız, kadınla erkek...
Kara çarşafa girsin diyorsanız,
Yobazın gazabından ürkerek...
Diyorsanız ki, okumasın
Kadınımız, kızımız;
Budur bizim alın yazımız...
Unutun tüm dediklerimi.
Yıkın, diktiğiniz heykellerimi...
|
|
| Oylanmadı
|
      |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
|
Sayfa 1, 2 Sonraki
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|