|
Geyik/Muhabbet forumunda Kadın Çenesi :) konu başlığının kısa özeti; > >Aynı Konunun Üç Versiyonu
> >> _____>>1- Kadın/Erkek>2- Kadın/Kadın>3- Erkek/Erkek>>1. Versiyon Kadın/Erkek:>Bir erkeğin hayatı nasıl karartılır?>>Kadın...
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
kingarthur
Best of TurkiyeForum

Tema: FI Subgrey (87)

|
> >Aynı Konunun Üç Versiyonu
> >> _____>>1- Kadın/Erkek>2- Kadın/Kadın>3- Erkek/Erkek>>1. Versiyon Kadın/Erkek:>Bir erkeğin hayatı nasıl karartılır?>>Kadın: Saçımı kestireyim mi?>Erkek: Olur.>Kadın: Ama kıyamıyorum.>Erkek: Öyleyse kestirme.>Kadın: Canım değişiklik istiyor...>Erkek: O halde kestir.>Kadın: Bana akıl vermeyi bırak, delilere verir gibi.>Erkek: Eğer nasıl hoşuma gittiğini bilmek istiyorsan, sana derim kiuzun saçlı. Bunu biliyorsun.>Kadın: Beni tanıdığında kısaydı..>Erkek: Ve sana tam olarak ne dediğimi hatırlıyorum: 'Ne güzel olurdunuzun saçla'.>Kadın: Ama herkes kesmemi söylüyor.>Erkek: Bu durumda kuaföre git ve bırak uyuyayım lütfen. Bunu sendenAllah rızası için istiyorum.>Kadın: Peki nasıl kestireyim? Kat kat mı yoksa perçemli mi?>Erkek: Kat kat.>Kadın: Bana yakışacağını sanmıyorum, çünkü saçım çok düz.>Erkek: Bırak perçemli olsun.>Kadın: Çok yorucu.>Erkek: Yorduğu zaman tekrar kestirirsin.>Kadın: O zaman asla uzatamam.>Erkek: Uzatmak istiyorsan kestirme güzelim.>Kadın: Bana güzelim deme!!!!!!!>Erkek: ?!?!?!?!!>>2. Versiyon>Kadın/Kadın:>>1.Kadın: Ah şekerim saçını mı kestirdin? Ne kadar güzel olmuşsun!!2.Kadın: Ay sahi mi söylüyorsun? Ben pek emin olamıyorum. Ay çok mu kısa oldu acaba..??>1.Kadın: Amaaan ne alakası var. Benim yüzüm bu kadar geniş olmasa aynı kesimi ben de denerdim. Benim şu saçım klasik oldu artık,yeni bir modelehiç cesaret edemiyorum.>2.Kadın: Ay yapma Allah aşkına nesi varmış yüzünün.... Bak şöyle şuralarından kat verdirsen, harika olur!! Benim de boynum uzun olmasa aynı seninki gibi bir model yaptırırdım.>1.Kadın: Ah şekerim sen de bir alemsin. Keşke benim de boynum seninkigibi olsa. En azından şu çökük omuzlarımın dikkat çekmesini engellemişolurdum. 2.Kadın: Ayol sen ne diyorsun?.. Senin omuzların gibi omuzlarıolsun isteyen bir sürü kız var... Giydiğin her şey sana öyle yakışıyorki..Bir de benim şu kısa kollarıma bak. Omuzlarım seninkiler gibiolsaydı,giydiğim bluzlar üstümde emanet gibi durur muydu?>>...vırvırvır, dırdırdır...>>3. Versiyon Erkek/Erkek:>>1. Adam: Saçını mı kestirdin?>2. Adam: Evet>1. Adam: Sıhhatler olsun abi!..>2. Adam: Sağol...>>Olay budur.....>>> |
|
_________________ Ey Aşk! Üzülerek söylüyorum ki; Bu insanlar seni haketmiyor...
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
eniyikameraman
Best of TurkiyeForum

Tema: Parthenos (32243)

|
offf offf allah yardımız olsun valla  |
|
|
|
    |
 |
EcCeNtRiC
Best of TurkiyeForum

|
o çeneLer oLmasa düşünsenize sessiz bir yaşam tamam ilk duyuşta "vay be sessiz sakin yaşam ne rahat" denir ama ya sonra?.. insan aramaz mı o çeneci bayanları ve sohbetlerini? |
|
|
_________________ *Her yeni başlayan macera
Heyecan dolu çilek kokar..
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
commando
R.Ö.Y. 1. Etap Şampiyonu

|
Ben buna benzer bi başlık koymuştum sanki..mesaj mıydı yoksa.. neyse kadınlar aynı nasılsa her devirde olabilecek bir başlık  |
|
|
_________________ Biri Ecdadima Küfrettimi boğarim.
Boğamasamda yanımdan kovarım..
Yumuşak başlıysam kim dedi uysal koyunum..
Kesilir ama çekmeye gelmez boynum..
Mehmed Akif Ersoy
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
IWAS
Best of TurkiyeForum

|
EcCeNtRiC_girL demiş ki:
o çeneLer oLmasa düşünsenize sessiz bir yaşam tamam ilk duyuşta "vay be sessiz sakin yaşam ne rahat" denir ama ya sonra?.. insan aramaz mı o çeneci bayanları ve sohbetlerini? 
Haklısın ne kadar şikayet etsek de mutlaka aranır bayanlar, şahsen ararım o yüzden pek fazla şikayet etmiyorum arkadaşlarıma karşı... |
|
|
_________________ Eşit olmasın diyorsanız, kadınla erkek...
Kara çarşafa girsin diyorsanız,
Yobazın gazabından ürkerek...
Diyorsanız ki, okumasın
Kadınımız, kızımız;
Budur bizim alın yazımız...
Unutun tüm dediklerimi.
Yıkın, diktiğiniz heykellerimi...
|
|
| Oylanmadı
|
      |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|
|