|
Müzik forumunda Hüsn-ü Klarnet konu başlığının kısa özeti; http://www.showtvnet.com/muzik/img/yerli/album/husnusenlendirici_Husn-u150.jpgLaço Tayfa'nın kurucusu, Türkiye'nin en önemli klarnet virtüözlerinden Hüsnü Şenlendirici'nin beklenen solo albümü 'Hüsn-ü...
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
Dreamer
Quick Friend

Uzaklaştırıldı
Tema: Parthenos (32243)

|
Laço Tayfa'nın kurucusu, Türkiye'nin en önemli klarnet virtüözlerinden Hüsnü Şenlendirici'nin beklenen solo albümü "Hüsn-ü Klarnet" Doublemoon etiketiyle yayınlandı.
11 parçanın yer aldığı enstrümantal albümde Hüsnü Şenlendirici; "Tatlı Dillim", "İstanbul İstanbul Olalı", "Leylim Ley", "Kumsalda" gibi bilinen parçalara usta klarnetiyle farklı bir yorum getiriyor. Anonim eserlerin ve sanatçının kendi bestesine de yer verdiği "Hüsn-ü Klanet" albümü; zeybekten, oyun havasına, Türk Sanat Müziği'ne kadar farklı tatlar barındırıyor.
Hüsnü Şenlendirici albümde piyanoda Orhan Şallıel, perküsyonlarda Mehmet Akatay, Buzuki'de Orhan Osman, bağlamada İsmail Tunçbilek, klavye ve akordeon'da Ceyhun Çelikten, kanunda Nuri Lekesizgöz ve Aytaç Doğan, gitarlarda Serhan Yastıman, Erdinç Şenyaylar ve Gültekin Kaçar gibi önemli müzisyenlerle çalıştı.
Şarkı Listesi:
Tatlı Dillim
Fla-mango
İstanbul İstanbul Olalı
Kimseye Etmem Şikayet
Leylim Ley
Şina Nari
Dört Zeybek
Bülbülüm Altın Kafeste
Çığ
Oyun Havası
Kumsalda 4.50
Kaynak: showtvnet |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
excalibur
Fast Friend

Uyarılar : 1

|
klarnet ten daha çok fülüt ile yapılan müziği beğiniyorum, klarnet hareketli ve oyun havası içerikli müziğe daha uygun, tabii benim fikrim... |
|
|
_________________ Çağların bilgeliğini ara fakat dünyaya bir çocuğun gözleriyle bak !
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
ahku
Slow Friend

|
klarnet benim hoşuma gidiyor hele leylimley felan çalınınca... |
|
|
_________________ HaTaSız DoSt AraYan DosTsuz KaLır...
|
|
| Oylanmadı
|
      |
 |
Anatolia_Hell
Fast Friend

|
Bu adan Dünya'nın sayılı klarnetçilerinden...Çok duygulu çalıyor albüm şahane...Laço tayfa ile beraber yaptıklarınıda dinleyin derim. |
|
|
_________________ YURTTA SULHMÜ KALDI DÜNYADA BARIŞ OLSUN !!!!!
|
|
| Oylanmadı
|
      |
 |
ilmurat
Best of TurkiyeForum

Uyarılar : 1

|
bir keç gün evvel gece haberlerine çıktı canlı olarak ben ilk defa gördüm ve dinledim, klanetten çıkardığı sesler harika inanılmaz rahatlatıcı bir tınısı var... |
|
|
|
    |
 |
dJ4
Co-Admin

|
Güzel album olmuş, kesinlikle tavsiye ... |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|
|