Şifreli Uydu Yayınları forumunda Mrb acil yardım edin kardeşleer.. VCD or Reciver to PC :p konu başlığının kısa özeti; Mrb Tv kartım yok. ve VCD den ve reciverden bilgisayara usb kablosuylar nasıl görüntü akratabilirim. elimde bir usb kablosu var ve takıyorum ama hiçbir aygıt bulnumaadı diyor ne yapmalıyım aygıtı nası...
Tema: Parthenos (28762)
Mrb Tv kartım yok. ve VCD den ve reciverden bilgisayara usb kablosuylar nasıl görüntü akratabilirim. elimde bir usb kablosu var ve takıyorum ama hiçbir aygıt bulnumaadı diyor ne yapmalıyım aygıtı nasıl tanıtmalıyım vcd den pc ye bağladım usb yi bilgisayara diğer 3 lü girişi ise vcdye bağladımm ama hiç bir aygıt bulundu demiyor ve bulunsa bile driver ini nerden bulacağım yardım edin ltf.
ustacım senin isin olmaz cunku adamlar receiver isini gormesi icin tv kartı uretmisler fiyati sanırsam 80 usd vcd yi baglamanda imkansız sadece goruntu aktarımını yapmak icin direkt monitorun arkasına baglaman ise yarayabilir
e-con Firmasının ürettiği grand av usb 2.0 diye bir ürünü var 59dolar + kdv hızlı sistemde var. Bu ürünle usb kablosu ile video çıkışı olan her aygıttan görüntü alabilir bilgisayara aktarabilirsin. Kutu içinden çıkan bir yazılımda var Ulead movie studio diye vcd dvd olarak kayıt edebilirsin.
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz