|
Aşk/Sevgi forumunda KüÇüĞüM konu başlığının kısa özeti; ürpertici gecenin sessizliğinde , amaçsızca nefes alırken kalktım yatağımdan.. bir ses vardı kulağımda , bir isim vardı dilimde , bir söz vardı yüreğimde hep ertelediğim.. bir şeyler vardı diyorum.. d...
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
/\sic0cukk
Slow Friend

Tema: Parthenos (32244)

|
ürpertici gecenin sessizliğinde , amaçsızca nefes alırken kalktım yatağımdan.. bir ses vardı kulağımda , bir isim vardı dilimde , bir söz vardı yüreğimde hep ertelediğim.. bir şeyler vardı diyorum.. duvarlarda kan izleri , mum ışığında sanki gözlerin... masumluğun kaldırırken perdemi , bir kuş .. ya da bir rüzgar .. ne bileyim .. belki bir melek getirirken nefesini penceremin kıyısından ; kalktım yatağımdan...
içimde ince bir sızı , hiç sarılmamış bir yaranın acısı , hiç törpelenmemiş hasretimin sancısı...
umutlarım yoktu odamın o basık , o boğuk , o karanlık bakışlarında. bir başıma yalnız , yapayalnız , çırılçıplak üşürcesine kalmıştım sonunda.. sonunda alev renkli ateşlerin en orta yerinde titriyordum soğuktan... seslerin uğultusu sanki bir feryat , sanki bir ağıt !! aman allahım !! kaybolmuştum şimdi ... yıldızların o eşsiz ışıltısı yoktu. vurmuyordu yüzüme merhametini... serseri ayın bırakılmışlığı hakimken geceye , hani yıldızlar nerede ? nerede karanlığın üstüme çöken baskısı ? isyanlarım , serzenişlerim , nifâkım ... bu kadar mecbur muyum ben ? bu kadar düşkünlüğüm ...
sahi ben..
sahi ben... ne vakit tan ağarsa ,
yani ne vakit kızıllaşsa dağların ardı ,
ben ....... yani sen...... yani ben.... offff... en tatlı yerinden bölüp düşlerimi, kanatıp hayallerimi ve bozup uykumu kalkıyorsam yatağımın en yumuşak , en sıcak , en vaz geçilmez köşesinden... kimin için ? ss
nedeeeeen ?
adımlarım... bakışlarım.... yahu bu özlemlerim neden bu kadar soğuk ? rüzgâr mı eser ? yağmur mu yağar ? kim çöker üstüme ? bu bunalım niyeeeeee ?
...
bilmiyorum
uykusuzluk böyle gitmez.. yatağım bir ayrılığı daha kaldıramaz... senin
o cocuksu
o bebeksi bakışlarını
o en içten sarılışını özledim (düşlerimde)
geride bıraktıklarımın ve birazdan bırakacaklarımın hiç mi hiç önemi yok.
YANINA GELİYORUM KÜÇÜĞÜM..
YANIMA BİR BENİ , BİR DE SANA OLAN AŞKIMI ALARAK ....
ASİ 11/03 KoNaK |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
         |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|
|