Şifreli Uydu Yayınları forumunda bana telefunken ıcın yardım gerek konu başlığının kısa özeti; bır ay once kadar telefunken marka dıgıtal uydu aldım ve sıfrelerının kırılması ıcın servısıne gonderdım 25 - 30 kanal kırıp 25,00 ytl aldılar benım sızden ıstegım sıfrelerı ben nasıl uyduya atacagım...
Tema: Parthenos (32242)
bır ay once kadar telefunken marka dıgıtal uydu aldım ve sıfrelerının kırılması ıcın servısıne gonderdım 25 - 30 kanal kırıp 25,00 ytl aldılar benım sızden ıstegım sıfrelerı ben nasıl uyduya atacagım. bır kablo buldum antencıde 20,00 ytl ye aktarım felan dıyo arkasında lan gırısı (uydu ıcı) ve usb gırısı (pc ıcın) var bununla uydu cıhazıma key gonderebılırmıyım bunu yapabılırsem hangı programla ve nasıl yapıcam lutfen bana yardımcı olun. mail adresim ******* bana mail atabılırsenız cok sevınırım. bana yardımcı olun ozellıkle tv8 ın mac arası yayım-na sıfre gırmesınden bıktım.[/code]
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz