Şifreli Uydu Yayınları forumunda hotbırd ı uydu gormuyo konu başlığının kısa özeti; arkadaslar benim uydunun kanlları yanlıslıkla silmisitim sonra reset attım turksat 1 kanallarını yukledim fakat hotbırd kannalları olmuyo neden cift canak uydu hersey normal bence ama neden olmuyo ma...
Tema: Parthenos (28430)
arkadaslar benim uydunun kanlları yanlıslıkla silmisitim sonra reset attım turksat 1 kanallarını yukledim fakat hotbırd kannalları olmuyo neden cift canak uydu hersey normal bence ama neden olmuyo manuel olarak frekansları giriyorum tepki vermiyo cvplarınızı gercekten bekliyorum simdiden saolun
Tema: Parthenos (28430)
1) Hotbırd' ün tanıtımı yapılmış olan LNB' den girip arama yapmalısın.
Burada atlıyor olabilirsin. O zaman uyduyu göremezsin.
2) Tek tek aradığın da bazı kanalları alamazsın. Frekanslardan aramanı tavsiye ederim. Bir bütün olarak yüklemelisin. Daha faydalı olur. Veyahut da uydunun tamamını yükle.
Anlaşıldığı kadarı ile senin sorunun birinci şıktakine uyuyor. Sistemi kuranlar 1 veya 2 veya 3 veya 4 şeklinde tanıtmış olabilir. Deneyerek bulabilirsin.
Saygılar...
_________________ Yetişmiş her insanın içinde, oynamak isteyen bir çocuk vardır.
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz