|
Nefret Ediyorum forumunda bankamatiklerden konu başlığının kısa özeti; ha bankamatiklere kartı soktuğunuzda size yapacağınız işlemler için makbuz ister misiniz diye soruyo ve genelde biz evet diyoruz o da bize üzgünüz şu an makbuzumuz yok diyo
ya kardeşim madem yo...
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
sametx340
Best of TurkiyeForum

Tema: Parthenos (32243)

|
ha bankamatiklere kartı soktuğunuzda size yapacağınız işlemler için makbuz ister misiniz diye soruyo ve genelde biz evet diyoruz o da bize üzgünüz şu an makbuzumuz yok diyo
ya kardeşim madem yok niye soruyon illa adamı hasta mı edecen,sinir şey  |
|
_________________ CyClopS and DeNToX
|
|
| Oylanmadı
|
      |
 |
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
hakkaten ya koskoca sistemi yazmış bir makbuz olup olmadığını mı sorgulayamamışlar o anda  |
|
|
_________________ Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
ShepneM
Best of TurkiyeForum

|
ben bankamatikte para olmadıında uyuz oluorum. ya bi insanın o an için acil paraya ihtiyacı varsa ve yakında ba$ka bankamatik veya banka yoksa noolcak?.. |
|
|
_________________ bazı $eyler var kayıtsz kalmaya gelmez,affetmez..
kaçtğın yerde hiç olmaz belki derdine yanan.
farkında olmak,üzülmek çözmeye yetmez her$eyi..
itiraz etmek,hesap sormak gerek bazen karanlğa.
hiç sabrın kalmasa bile vazgeçersen kaybedersin.
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
salimcan22200
Best of TurkiyeForum

|
simdi banka ismi vermeyim bi keresinde hastaneye para yatırmam gerek butun gun cekemedim parayı zar zor borc buldumda hallettim yani insani bazen kahrediyolar bu bankamatikler |
|
|
_________________ Did My Time
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
sevgi
Best of TurkiyeForum

|
 |
|
|
_________________ Aşk caddesinde seninle yürürken, ayrılık yağmuru yağdı birden, şemsiyesiz kaldık ve ikimizde sırılsıklam olduk
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
makif
Fast Friend

|
Ben daha vergi nımarası almadım neme lazım ki
bankamatikmiş neymiş. peşin paran varsa iş yaparsın. acil durumlarda borç isteyebileceğin bir dostun olmalı her zaman. kredi kartı banka kartı falan almayı düşünmüyordum. bunları okuyunca iyice kesinleştirdim |
|
|
_________________ Neden insanlar gökyüzünde 400 Milyon yıldız var
denildiğinde inandıkları halde,
yeni boyalı yazan yüzeyi elleriyle yoklarlar?
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
mezarkabul
Fast Friend

|
makif abartma bence zamanı gelince anlarsın kredi kartının önemini |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|
|