|
Komikler forumunda çocukların tanrıdan istekleri konu başlığının kısa özeti; Avrupa ve Amerika’da 2-9 yaş çocuklara Tanrı’ya ilişkin düşüncelerini sormuşlar. Dinsel eğitimin bir parçası olarak çocuklara Tanrı’ya bir mektup yazın ve duygularınızı isteklerinizi...
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
sametx340
Best of TurkiyeForum

Tema: Parthenos (32242)

|
Avrupa ve Amerika’da 2-9 yaş çocuklara Tanrı’ya ilişkin düşüncelerini sormuşlar. Dinsel eğitimin bir parçası olarak çocuklara Tanrı’ya bir mektup yazın ve duygularınızı isteklerinizi anlatın demişler. Cevapları az çok tahmin etmişsinizdir ama biz yine de yayınlayalım.
1) Sevgili Tanrı, şu andaki eksiklerimi yazıyorum: Yeni bir bisiklet, bir kimya seti, köpek, film makinesi, beyzbol eldiveni. Hepsini gönderemezsen birazı da olur. Seni seven Eric --5 yaşında- Not: Noel Baba’nın olmadığını biliyorum.
2) Canım canım Tanrı, Astronotları öyle yukari firlatip firfir döndürmelerinden ödüm kopuyor. N’olur onların bizim evin çatısına düşmelerine izin verme. Dostun Norman --4.5 yaşında-
3) Sevgili Tanrı, Lütfen bana bir midilli gönder. Senden şimdiye kadar hiçbir şey istemedim. Bruce --4 yaşında-
4) Sevgili Tanrı, Babam çok aksi. Onu bu huyundan vazgeçirmeni istiyorum. Ama lütfen canını yakma. Sevgilerle. Martin --5 yaşında-
5) Sevgili Tanrı, Bulutlardan biri yüzünü öyle korkunç yaptı ki ödüm koptu. N’olur söyle ona bi’ daha öyle yapmasın. Ellen --3 yaşynda-
6) Tanrı’cım, Üst kattakiler durmadan bağıra çağıra kavga ediyorlar. Bence yalnızca çok iyi arkadaşların evlenmesine izin vermelisin. Nan --5 yaşında-
7) Sevgili Tanrı, Bizi hiç merak etme çünkü bizimkiler çok dindar. Teddy --9 yaşında-
Sevgili Tanrı, Bende senin dışında bütün liderlerin resmi var. Norman --6 yaşında-
9) Sevgili Tanrı, Kitabını okudum ve beğendim. Bütün o fikirler nereden geldi aklına? John --8 yaşında-
10) Sevgili Tanrı, Zürafaların görünümünü isteyerek mi böyle yaptın, yoksa yanlışlıkla mı oldu? Norman --4 yaşında-
11) Sevgili Tanrım, Tamam incil’de öbür yanağını çevir dedin biliyorum; ama kardeşim gözüme vurunca ne yapacağım? Sevgiler, Teresa --5 yaşında |
|
_________________ CyClopS and DeNToX
|
|
| Oylanmadı
|
      |
 |
sevgi
Best of TurkiyeForum

|
ayyy ne güzel |
|
|
_________________ Aşk caddesinde seninle yürürken, ayrılık yağmuru yağdı birden, şemsiyesiz kaldık ve ikimizde sırılsıklam olduk
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
commando
R.Ö.Y. 1. Etap Şampiyonu

|
Çocuk işte Allah tan korkmaz Cennetten cıkmaz  |
|
|
_________________ Biri Ecdadima Küfrettimi boğarim.
Boğamasamda yanımdan kovarım..
Yumuşak başlıysam kim dedi uysal koyunum..
Kesilir ama çekmeye gelmez boynum..
Mehmed Akif Ersoy
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
sametx340
Best of TurkiyeForum

|
 |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
      |
 |
ÖnemsizZ
Fast Friend

|
cok güzel paylaşım için tşk cocuk canım işte  |
|
|
_________________ I am a nobody, and nobody is perfect; therefore I am perfect...
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
sametx340
Best of TurkiyeForum

|
avatarın güzelmiş bi aralar ben de kullandım |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
      |
 |
ejderhama
Fast Friend

Uzaklaştırıldı

|
tek kelim eharık abu cocuklar ama ?..... |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
      |
 |
sametx340
Best of TurkiyeForum

|
ejderhama demiş ki:
tek kelim eharık abu cocuklar ama ?.....
what? |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
      |
 |
erkam
Best of TurkiyeForum

|
ne diyon dostum türkçe konuş |
|
|
_________________ İlim,ilim bilmektir;
İlim,kendin bilmektir.
Sen kendin bilmezsen,
Bu nice okumaktır?
|
|
| Oylanmadı
|
       |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|