Aşk/Sevgi forumunda Dostunuzdan, hatta kankanızdan sevgili olur mu? konu başlığının kısa özeti; Yoksa olmaz mı? Forumu hareketlendirecek bir soru. Haydi fikirleri şahlandırın... Atış serbest.
Tema: Parthenos (32242)
dosttan yada kankadan sevgili olmaz bana göre gerci bu biraz değişik bir durum gönül laf dinlemez derler ama bence etik olarak yanlış dostum diyosun sonra gidiyosun asılıyosun felan yada bunun gibi şeyler bilmiyorum bana biraz garip geliyor
_________________ I am a nobody, and nobody is perfect; therefore I am perfect...
ya sonuçta dost seni en iyi tanıyan insan dır
senin isteklerini arzularını en ii bilen kişi
ve bazen ööle bişi olur ki hoşlanıp açılamadığın birisi sana bi arkadaş olarak yaklaşır ve başına en yakın dostun olarak geri gelir.
tasmanyaa nın bi yazısı vardı "keşke"... tam o yazının yazılacağı bir konu
bu tabiiiki her dostluk için geçerli olamaz ama
bazı dostluklar hoşlanma üzerine başlar ve sonu sevgi olabilir....
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz