|
PC Yardım forumunda flah kullana bilen var mı konu başlığının kısa özeti; ben flash aheves ettim bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
not: kendime web sitesi yapmaya çalışıyorum
|
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Sayfa 1, 2 Sonraki
|
| Yazar |
Mesaj |
fatih turan
Fast Friend

Tema: Parthenos (32243)

|
ben flash aheves ettim bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
not: kendime web sitesi yapmaya çalışıyorum |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
huzunbaz
Misafir

|
eğer web sitesi yapacaksan html dilini en azından temelden kavra derim. yani yazım tarzını şeklini şemalini iyice kavra.
bence flash ile kendine tamamen bir web sitesi yapmaktan ziyade sitene banner, intro, menü, vs yapabilirsin. yani ben flash kullanmasını pek bilmem yanlış anlaşılma olmasın ama yinede tavsiyem ilkönce html dili öğren. çünkü sayfan her ne şartta olursa olsun <html></html> tagleri arasında olacak.
neden html öğren diyorum? çünkü ilerde sitene başlamış, herşey çok güzel giderken bir sorun çıkarsa takılır kalırsın. öğren dememin sebebi bu.
flash öğreten sitelere ulaşman için www.google.com da flash dersleri diye arattırman yeterli. |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
|
 |
c|ost
Best of TurkiyeForum

|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
Bende intro yapmaya çalışıyorum ama bakalım nolcak  |
|
|
_________________ Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
c|ost
Best of TurkiyeForum

|
İntro açılış sayfasında olsun ComiC ama kesinlikle başka bir sayfaya yönledirmesin ! Bu tür siteler çok itici oluyo. Yoksa Allah muhafaza eş dost akaraban başka ziyaretçi bulamazsın siten için  |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
hehhe yok şimdi vazgeçtim 1-2 deneme yapayım dedim iyicene mahvettim, flashı kusur kalsın hehe |
|
|
_________________ Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
c|ost
Best of TurkiyeForum

|
pes etmek yok hemen  |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
belki yazın bakarım  |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
c|ost
Best of TurkiyeForum

|
yaz geldi zaten  |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
aa sahii. Ama ben daha alışamadım  |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
|
Sayfa 1, 2 Sonraki
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|