Müzik forumunda Ayna Gurubuna Ne Oldu konu başlığının kısa özeti; Ya bu Ayna gurubu dağıldımı bişeyler olmuş.Ama ne bi açıklama okudum nede gördüm etrafımdan duydum hep.Ama dağıldıysa gerçekten çok üzülürüm.Bambaşka bir tarzlarıı vardı Erhan Güleryüz ün sesi çok iyi...
Tema: FI Subgrey (87)
Ya bu Ayna gurubu dağıldımı bişeyler olmuş.Ama ne bi açıklama okudum nede gördüm etrafımdan duydum hep.Ama dağıldıysa gerçekten çok üzülürüm.Bambaşka bir tarzlarıı vardı Erhan Güleryüz ün sesi çok iyiydi.Bütün şarkılarını dinlerim dinlemeyede devam ediyorum.İnternetten bu konuda bi açıklama bulan varsa lütfen link versinde bakıyım.
Tema: Parthenos (32242)
Dağıldığı hakkında bi fikrim yok ama zannedersem geçenlerde yeni bir kaset çıkaracakları hakkında duyum almıştım, bende nette araştırdım ayna hakkında güncel bir bilgi yok gibi ...
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz