PC Yardım forumunda Oto Kolonunu Pcye Takmak! konu başlığının kısa özeti; selam arkadaşlar ben otomobil kolonunu masrafsız bir şekilde pc mde kullanmak istiyorum ama nasıl kullanacağımı bilemiyorum lütfen bu konuda bana yardım edin
selam arkadaşlar ben otomobil kolonunu masrafsız bir şekilde pc mde kullanmak istiyorum ama nasıl kullanacağımı bilemiyorum lütfen bu konuda bana yardım edin
_________________ "Türk'ün haysiyeti, gururu ve kabiliyeti çok yüksek ve büyüktür.Böyle bir millet esir yaşamaktansa yok olsun daha iyidir!...
O halde, ya istiklal ya ölüm!"
_________________ "Türk'ün haysiyeti, gururu ve kabiliyeti çok yüksek ve büyüktür.Böyle bir millet esir yaşamaktansa yok olsun daha iyidir!...
O halde, ya istiklal ya ölüm!"
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz