|
Aşk/Sevgi forumunda Kalemİn Zayif Noktasi... konu başlığının kısa özeti; En şerli savaşlarda alemdar oldum, ne düşmanımdan korktum, ne sonumdan..Kılıcım kadar keskindi dilim, bazen susarak gözlerimle vurdum..
Sırtımı dönmedim kimseye, kalleşlik yıldızı apoletime iliştiri...
|
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Sayfa 1, 2 Sonraki
|
| Yazar |
Mesaj |
sarı gelin
Angel

Tema: Parthenos (32242)

|
En şerli savaşlarda alemdar oldum, ne düşmanımdan korktum, ne sonumdan..Kılıcım kadar keskindi dilim, bazen susarak gözlerimle vurdum..
Sırtımı dönmedim kimseye, kalleşlik yıldızı apoletime iliştirilmesin diye..
Bedelini önceden kabullendim, aldığım hernefesin bile..Yaşamımın en doğal hakkıydı ama ben onu bile emekle aldım derinden derinden, nefes nefes borçlanmiyim diye..
Zaman zaman sıktım avuçlarımı, tırnaklarım kan oturttu..Tek damla yaş düşürmedim gözlerimden, buza soğuk geldim...Her acıdan payımı aldım, iade ettim yaşanılmışlarıma...Güçlü olan bendim, yenilmedim, yenilmemde..
Ama.....
Ama senin bana ettiğini kimseler etmedi, göğsümün sol yanındaki can düşmanım...Beni ağlatan, pişmanlıklarla yoldaş yapan, tövbelerimi bozduran hep sen oldun..Bir sana yenildim yüreğim..
Ama bedelin herşeyden ağır oldu... |
|
_________________ tükenmek ve tüketmek kolay değil,senn bende beni çoğaltırken....
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
sarı gelin
Angel

|
VE KURULUR DAR AĞAÇLARI, GÜNEŞİN DOĞUŞUNA KORKUNUN GEBELİĞİNDE..BİR SEVDA DAHA İPE ÇEKİLİR, SEVENE İBRET...NE HAKKINDA FERMAN BİTER, NE İPTE SALLANANLAR....İLLEDE SEVENLER, İLLEDE SEVENLER.... |
|
|
_________________ tükenmek ve tüketmek kolay değil,senn bende beni çoğaltırken....
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
ibryapici
Best of TurkiyeForum

|
İLLEDE SEVENLER İLLEDE SEVELER NE OLURDU Kİ BENDE SEVDİĞİMİN YANINDA OLABİLSEM |
|
|
_________________ Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar.
Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar.
Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık.
Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
sarı gelin
Angel

|
DARAĞACI BOŞ KALIRDI....... |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
ÖnemsizZ
Fast Friend

|
ben hiç bişi anlamadım ne dar ağacı ne sevdiğim siz kimsiniz ben kimim  |
|
|
_________________ I am a nobody, and nobody is perfect; therefore I am perfect...
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
sarı gelin
Angel

|
ÖNEMSİZ BOŞ VER... |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
sarı gelin
Angel

|
ÖNEMSİZ BOŞ VER... |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
Enchanting
Best of TurkiyeForum

|
 |
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
sarı gelin
Angel

|
insan hangi rüzgara yelken açtığını bilmiyorsa ,hiç bir yelkenli doğru yelkenli değildir...rotaya göre rüzgar, rüzgara göre yelken..her yelkenli, her rüzgara dayanmaz... |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
ÖnemsizZ
Fast Friend

|
boşverdim getti  |
|
|
_________________ I am a nobody, and nobody is perfect; therefore I am perfect...
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
|
Sayfa 1, 2 Sonraki
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|