|
Yeni Üyeler forumunda selamlar :P konu başlığının kısa özeti; herkese merhabaa
evet..bazılarının irc kanallarından tanıdığınız ben deniz,yayın hayatıma buradan 'da' devam etmeyi uygun gördüm :P hım,başkaa..kem,küm..bu kadar :P
saygılar,sevgiler ..
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
rft
Fast Friend

Tema: Parthenos (32242)

|
herkese merhabaa
evet..bazılarının irc kanallarından tanıdığınız ben deniz,yayın hayatıma buradan "da" devam etmeyi uygun gördüm hım,başkaa..kem,küm..bu kadar
saygılar,sevgiler .. |
|
_________________ readme.txt
Eğer bu yazıyı okuyabiliyrsanz,ya matrix'e falan girdiniz ya da ileri derecede hipermetropsunz(böö) :p
msjımı beğenmeyip te kem küm edenler,dünyayı kurtarmak için gerekli bilgiyi,google'da bulabilrler :p (böö #2)
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
PétéK
Fast Friend

|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
kingarthur
Best of TurkiyeForum

Tema: FI Subgrey (87)

|
ho$geldin biLader |
|
|
_________________ Ey Aşk! Üzülerek söylüyorum ki; Bu insanlar seni haketmiyor...
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
rft
Fast Friend

|
hoşbuldukk |
|
|
_________________ readme.txt
Eğer bu yazıyı okuyabiliyrsanz,ya matrix'e falan girdiniz ya da ileri derecede hipermetropsunz(böö) :p
msjımı beğenmeyip te kem küm edenler,dünyayı kurtarmak için gerekli bilgiyi,google'da bulabilrler :p (böö #2)
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
rtf |
|
|
_________________ Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|