|
Edebiyat/Felsefe/Şiirler » Güzel Sözler forumunda Koş.. konu başlığının kısa özeti; Afrika'da her sabah bir ceylan uyanır, tüm ceylanlardan daha hızlı koşması gerektiğini yoksa öleceğini bilir.Afrika'da aynı zamanda her sabah bir de aslan uyanır, tüm aslanlardan daha hızlı koşması ge...
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
dEEp
Super Friend

Tema: Parthenos (32242)

|
Afrika'da her sabah bir ceylan uyanır, tüm ceylanlardan daha hızlı koşması gerektiğini yoksa öleceğini bilir.Afrika'da aynı zamanda her sabah bir de aslan uyanır, tüm aslanlardan daha hızlı koşması gerektiğini yoksa aç kalacağını bilir..Aslan ya da ceylan olmanıza gerek yok; sabah uyandığınızda koşuyor olmanız gerektiğini bilin yeter.. |
|
_________________ Kâmil iken cahil ettim alimi, vahşi iken yahşi ettim zalimi.. Yavuz iken zebun ettim Selim'i, her oyunu bozan gizli zor benim..!
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
commando
R.Ö.Y. 1. Etap Şampiyonu

Tema: Parthenos (32242)

|
Allah ın takdiri böyle.. tevekkul etmeden kaderciliğin arkasına sıgınmamak için kosmalı nefesimiz tıkanana kadar ama her gun de olmuyor acıkcası  |
|
|
_________________ Biri Ecdadima Küfrettimi boğarim.
Boğamasamda yanımdan kovarım..
Yumuşak başlıysam kim dedi uysal koyunum..
Kesilir ama çekmeye gelmez boynum..
Mehmed Akif Ersoy
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|
|