Ana Sayfa
Gruplar  •  Site Yönetimi  •  Özel Mesajlarınız   •  Giriş   •  Kayıt
Reklam alanı
Sohbet ediyorum
Ana Sayfa
Ana Sayfa
Forumlar
Forumlar
Yardım
Yardım
Arama
Arama
Albüm
Albüm
Kurallar
Kurallar
Linkler
Linkler
Makaleler
Makaleler
Oyunlar
Oyunlar
Sohbet
Sohbet
Üyeler
Üyeler
İstatistikler
İstatistikler

Aşk/Sevgi forumunda Eskiden Aşk'tı, Şimdi Ne Olmalı.. konu başlığının kısa özeti; Eskiden aşık olduğunuz birinin, daha sonra hayatınızda ne olarak yer almasını isterdiniz? Ayrıldığınızı düşünüyoruz.. Bir yabancı? Bir arkadaş? Bir dost? Bir düşman? :roll:

Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot
Kayıtlı Kullanıcılar: Yok

Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık GönderCevap Gönder Digg it Stumble it Submit to Del.icio.us Diigo it Prefound it Reddit it Facebook it Blink it Slashdot it Linkagogo it 
Önceki başlık Arkadaşına GönderYazdırÖzel Mesajlarınız Sonraki başlık
Yazar Mesaj
Fairy
Misafir

Tema: Parthenos (32242)

Mesaj Tarih: 10 Mart 2005, 22:19   Mesaj konusu: Eskiden Aşk'tı, Şimdi Ne Olmalı..
Alıntıyla Cevap VerSonraki Mesaj

Eskiden aşık olduğunuz birinin, daha sonra hayatınızda ne olarak yer almasını isterdiniz?

Ayrıldığınızı düşünüyoruz..

Bir yabancı?
Bir arkadaş?
Bir dost?
Bir düşman?

Rolling Eyes

Oylanmadı
IcEman
Misafir

Mesaj Tarih: 10 Mart 2005, 22:36   Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap VerSonraki MesajÖnceki Mesaj

a) yabancı

belli bır birliktelik yaşadıktan sonra ayrılmış kişilerin ne arkadaş ne de dost olabileceğine inanmıyorum ... belki merhabalaşmak olabilir..o da belki..

saygılar...
 Oylanmadı
Fairy
Misafir

Mesaj Tarih: 10 Mart 2005, 22:44   Mesaj konusu:

Sana katılıyorum... Yeniden başlamak mümkün değilse şayet zaten görüşmek çok anlamsız.. Wink
 Oylanmadı
IcEman
Misafir

Mesaj Tarih: 10 Mart 2005, 22:56   Mesaj konusu:

yeniden başlamak zaten sacma ...

... neden ayrıldın neden tekrar başlıyorsun ....en sonunda gene aynı kapıya cıkmayacak mı anlaşmazlıklar... eee insan ne kadar hatalarımdan ders aldım aynı hataları yapmıyacağım dese de huylu huyundan vazgecmeyeceği için bana gore eskı defterlerı karıştırmakta anlamsız...saygı duyarım .. düşman gibi olmam ama cok fazla alakadar da olmam.. off yaa gene de zor durumda kalsa bilemem.. Smile

saygılar..
 Oylanmadı
Fairy
Misafir

Mesaj Tarih: 10 Mart 2005, 23:08   Mesaj konusu:

Hiç bir zaman geriye bakmamalı diyosun işin özü ama şunu da göz önünde bulundur bir daha aynı şeyleri başka biriyle yaşamak için en çok çaba gerekecek, ya da ne kadar sabretmen gerekecek tekrardan..
Belki tekrar olur diye denenebilir, ama eminim ki hiç bir şey eskisi gibi olmaz, gözden uzak gönülden de uzak hesabı :}
Zor durumda kalırsa buyursun başımın üstünde yeri var da, diğer şartlarda imkansız.. Bence.. Ben istesem, o istese de olmaz yani, olamaz..
 Oylanmadı
IcEman
Misafir

Mesaj Tarih: 10 Mart 2005, 23:22   Mesaj konusu:

Fairy demiş ki:
şunu da göz önünde bulundur bir daha aynı şeyleri başka biriyle yaşamak için en çok çaba gerekecek, ya da ne kadar sabretmen gerekecek tekrardan..
Belki tekrar olur diye denenebilir, ama eminim ki hiç bir şey eskisi gibi olmaz, gözden uzak gönülden de uzak hesabı :}

hayat... insanlar bırınden ayrıldığı zaman kendilerini neden başka kollara bırakırlar... kaybettikleri heyecan ve nasıl diyeyim arzuları yaşamak için... ( yoksa oyle değil mi Smile ) ... her farklı kişi farklı duygular farklı heyecanlar ve deneyimler demek değil mi... tabı dediğin gibi sabırda gerekli... sabreden derviş misali ..ehu:)

eskisi gibi olmayacak birşeyi yaşamak bana göre zor ve anlamsız özellikle karşı tarafın hatalarından kaynaklanan sorunlar oldugunda ... birazcık güvensizlik duygusu uyandırır bende... seninde dediğin gibi hiçbirşey eskısı gibi olmayacağı içinde ... hee şu var dediğim gibi zor durumda kalır ilk ben giderim .. ama o kadar...

saygılar...
 Oylanmadı
Fairy
Misafir

Mesaj Tarih: 10 Mart 2005, 23:53   Mesaj konusu:

IcEman demiş ki:
Fairy demiş ki:
şunu da göz önünde bulundur bir daha aynı şeyleri başka biriyle yaşamak için en çok çaba gerekecek, ya da ne kadar sabretmen gerekecek tekrardan..

hayat... insanlar bırınden ayrıldığı zaman kendilerini neden başka kollara bırakırlar... kaybettikleri heyecan ve nasıl diyeyim arzuları yaşamak için... ( yoksa oyle değil mi Smile ) ... her farklı kişi farklı duygular farklı heyecanlar ve deneyimler demek değil mi... tabı dediğin gibi sabırda gerekli... sabreden derviş misali ..ehu:)

eskisi gibi olmayacak birşeyi yaşamak bana göre zor ve anlamsız özellikle karşı tarafın hatalarından kaynaklanan sorunlar oldugunda ... birazcık güvensizlik duygusu uyandırır bende... seninde dediğin gibi hiçbirşey eskısı gibi olmayacağı içinde ... hee şu var dediğim gibi zor durumda kalır ilk ben giderim .. ama o kadar...

saygılar...

Hayat beni de sevdiğimden ayırdı yani eskiden sevdiğim kişiden ama ben başka kola filan gitmedim, gitmem de, dediğim gibi aşka inancım kalmadı ki.. Aşık olursam bir gün pankart asıp gezeceğim, ''aşık oldum'' yazıcak üzerinde, çünkü o kadar imkansız geliyor ki, dünya aşksız dönmez sanıyodum bi aralar, yanılmışım, aşk saçmalık gibime geliyor, sanırım çok kırıldığım için aşka da kırıldım ben.. Küstük yani aşkla, barıştıracak biri gelirse, gelir de beni bulamayabilir, bambaşka biri oldum ya.. Ufz.....
Diğer konularda hak veriyorum..
Eski erkek arkadaşım bana kardeşim demeye başladı da Shocked Şaşkınlık içindeyim Shocked O yüzden zaten açtım bu başlığı.. nası kardeş olucaksak? Ilginç yani..

Size de saygılar.. Cool
 Oylanmadı
DiLeMmA
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

blank.gif

Mesaj Tarih: 11 Mart 2005, 01:06   Mesaj konusu:

karde$ =)) {görsene bunları eyyy insan =Pp}

$aka bi yana size katıLıyorum ... onla tekrar görü$üp bi$eyleri anımsamak kötü olsa gerek =(

Lover of TurkiyeForum
Lover of TurkiyeForum

usa.gif

Mesaj Tarih: 11 Mart 2005, 04:06   Mesaj konusu:

Bence dusman olunsa cok daha iyi olur....... Dusmanlik Sevgi saygi demektir.........Cok buyuk dusmanlik Aske donuse bilir...en azindan hollywood filmlerinde oyle Smile Smile Razz Razz Razz

Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

blank.gif

Mesaj Tarih: 11 Mart 2005, 22:29   Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap VerÖnceki Mesaj

Very Happy

Yeni Başlık GönderCevap Gönder
Önceki başlık Arkadaşına GönderYazdırÖzel Mesajlarınız Sonraki başlık
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot
Kayıtlı Kullanıcılar: Yok

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
Etiketler: almasını, arkadaş, ayrıldığınızı, aşktı, aşık, bir, birinin,

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forumlar Cevaplar Son Gönderilen
Yeni mesaj yok Aşktı O aRaCeLLy Aşk ve Sevgi Şiirleri 2 29 May 2006, 17:33 Son Mesajları Gör
Misafir
Yeni mesaj yok Eskiden Kadın Olmak DiLeMmA Paylaşmak İstiyorum 2 10 Şubat 2007, 14:53 Son Mesajları Gör
Glfm
Yeni mesaj yok Eskiden Ankara'nın Moda Yerleriydi Affedilmeyen Paylaşmak İstiyorum 1 01 Nisan 2006, 21:56 Son Mesajları Gör
Zen
Yeni mesaj yok Olmalı Cucu Güzel Sözler 1 01 Kasım 2005, 13:59 Son Mesajları Gör
Khes
Yeni mesaj yok Aşk sen, sen ben olmalı.. Enchanting Aşk ve Sevgi Şiirleri 16 05 Eylül 2007, 10:11 Son Mesajları Gör
DiLeMmA

Bu Siteye Ait Çerezleri Sil

© 2003, 2049 Türkiye Forum :: Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group :: FI Theme
Tüm saatler GMT +2 Saat :: :: Forum Arşivleri
Hata: sayfa oluşturma = 0.77179 saniye, sql sorguları = 48
Türkiye Forum başlık özet akışları

Reklam alanı

CBACK CrackerTracker tarafından korunuyor
25598 Girişim engellendi.

phpBB Türkiye

Forum Haritası: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 86, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133