Şifreli Uydu Yayınları forumunda Sunny At-7010 D konu başlığının kısa özeti; Merhaba arkadaşlar bu cihazı bugün aldım ve hemen nette araştırma işine girdim ve bu site çıktı karşıma. İçerik yönünden çok zengin ve güzel bir paylaşım sitesi. Sizlerden yardım istediğim konu ise si...
Tema: Parthenos (30239)
Merhaba arkadaşlar bu cihazı bugün aldım ve hemen nette araştırma işine girdim ve bu site çıktı karşıma. İçerik yönünden çok zengin ve güzel bir paylaşım sitesi. Sizlerden yardım istediğim konu ise sitenin altını üstünü karıştırdım ama bu modelle ilgili bir sunny kup 216-230 (diyorlar herhalde) bulamadım.Bulduüum programlar DZI felan ama D yi bulamadım. BU konu ile ilgili yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler...
Kart alamadan sifreleri cozebilirmiyiz.
Sunny 7010 dci var ama kart kullanmadan sifreleri girebilirsin demislerdi. Bir de yeni bir yazilim geldigi zaman bunu bir yere gitmeden kendim yapabilirmiyim.
_________________ Merhaba dostluk dostluk sonra uydu
Tema: Parthenos (30239)
@balkan arkadasım kart kullanmadan sifreleri çözebilirsin sadece cihazında emu yüklü olması lazım sifreler değiştikçede sifreleri girmen gerekecek yeni yazılımları cihazına yükleyebilrisin bunun için pc ile receiver arasında baglantı saglayan rs232 ara baglantı kablosu ile yapabilrisin
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz