Şifreli Uydu Yayınları forumunda Skaystar2 Konusunda yardım edinnnnnnnnnnnn! konu başlığının kısa özeti; arkadaşlar merhaba skystar dijital tv kartım var önceden turksatı seyrediyordum şimdi hotbirdü tartım fakat şimdi turksatı seyredemiyorum uyduda veya diğer aparatlarda sorun yok çünkü tvde serediyorum...
Tema: Parthenos (30229)
arkadaşlar merhaba skystar dijital tv kartım var önceden turksatı seyrediyordum şimdi hotbirdü tartım fakat şimdi turksatı seyredemiyorum uyduda veya diğer aparatlarda sorun yok çünkü tvde serediyorum fakat bilgisyarımda seyredemiyorum.bunun nedeni ne olabilr? birde şifreli kanalları nasıl seyrederim. keylerini vermişsiniz ama bu kartta nasıl key giriliyor bunu bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim!
dostum sıfrelı kanallarda sımdlık acelecı davranma once hotbird sorununu ele alalım..oncelıkle hangı dvb-s yazılımını kullanıyorsun?genelde hepsinde aynıdır b usoruyu daha ayrıntılı anlatamak icın sordum ama diseqc ayarlarını pcde yapman gerekıyor yanı uyduyu seyrettıgın yazılım ayarlarında hotbırd ayarını yapman gerekıyor..sıfrelı kanallara gelınce bunalrı pluginlerle cozebılıorsın ve tabı softcamla.eger hala bu forudma olduguna kannat getıtısem bunları sana ayrıntıl ıoalrak anlatabulrım..
arkadaşım öncelile ayarlarını yapman gerek hotbird ü taktıksan hotbird olarak turksat ı taktıysan turksatı tanıtman gerek onlardan kaynaklana bilir bide kartından kaynaklana bilir donanımsal bi hatan yoksa yazılsaldır diseqc ayarlamalarını düzgün yaparsan sorun ortadan kalkacaktır die düşünüyorum şifreleri çözmek için forumda zaten ayrılmış bölümler var.indirdiğin dosyaları kullandığın kartın yazılım dosyasının içine atman Plugins diye ayrılmıs dosyanın içine ata bilirsin. daha ayrıntılı biligi verirsen daha ayrıntılı yardımcı olmaya çalışırız
arkadaşım öncelile ayarlarını yapman gerek hotbird ü taktıksan hotbird olarak turksat ı taktıysan turksatı tanıtman gerek onlardan kaynaklana bilir bide kartından kaynaklana bilir donanımsal bi hatan yoksa yazılsaldır diseqc ayarlamalarını düzgün yaparsan sorun ortadan kalkacaktır die düşünüyorum şifreleri çözmek için forumda zaten ayrılmış bölümler var.indirdiğin dosyaları kullandığın kartın yazılım dosyasının içine atman Plugins diye ayrılmıs dosyanın içine ata bilirsin. daha ayrıntılı biligi verirsen daha ayrıntılı yardımcı olmaya çalışırız
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz