|
Kültür/Sanat forumunda Başkent'te Anime istilası başlıyor konu başlığının kısa özeti; Japonya Eğitim Kültür Spor Bilim ve Teknoloji Bakanlığı’ndan burs kazanarak Japon üniversitelerinde öğrenim gören ve bilimsel araştırma yapan kişilerce kurulan Türk-Japon Üniversiteliler Derneği...
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
Alamut
Best of TurkiyeForum

Tema: Parthenos (31673)

|
Japonya Eğitim Kültür Spor Bilim ve Teknoloji Bakanlığı’ndan burs kazanarak Japon üniversitelerinde öğrenim gören ve bilimsel araştırma yapan kişilerce kurulan Türk-Japon Üniversiteliler Derneği tarafından düzenlenen etkinlik, iki gün sürecek.
Türk-Japon Vakfı Kültür Merkezi’nde, Japon animasyonu (anime), Japon çizgi romanı (manga) ve Japon popüler kültürü meraklılarını bir araya getirecek etkinlik kapsamında, uzun metrajlı film gösterimleri, söyleşiler, sununlar ve sergiler düzenlenecek.
Etkinlik kapsamındaki filmler, Japonca seslendirme, Türkçe, İngilizce altyazıyla gösterilecek.
A.A. |
|
_________________ Hani kurşun sıksan geçmez ya geceden...
|
|
| Oylanmadı
|
       |
 |
MARTI
Best of TurkiyeForum

|
Ilginc... Su animeleri cok ilginc hakkatten..Her Japon'a her yasta var.. |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
IcEman
Misafir

|
ben niye hep böyle haberleri kacırıyorum yaaa... zaten bulamıyorum animeleri... |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
|
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|
|