Ana Sayfa
Gruplar  •  Site Yönetimi  •  Özel Mesajlarınız   •  Giriş   •  Kayıt
Ana Sayfa
Ana Sayfa
Forumlar
Forumlar
Yardım
Yardım
Arama
Arama
Albüm
Albüm
Kurallar
Kurallar
Linkler
Linkler
Makaleler
Makaleler
Oyunlar
Oyunlar
Sohbet
Sohbet
Üyeler
Üyeler
İstatistikler
İstatistikler

Google

Aşk/Sevgi » Seviyorum forumunda Sen Başkasını Sevsen de Seni Hala Seviyorum konu başlığının kısa özeti; Merhaba ...Sana artık ne diye hitap edeceğimi bile bilmiyorum,kendi gururumu hiçe sayıp söylüyorum başkasını sevmene rağmen seni hala seviyor, hala istiyorum; sensiz geçen bunca zamana rağmen. Bu sevg...

Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot
Kayıtlı Kullanıcılar: Yok

Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık GönderCevap Gönder Digg it Stumble it Submit to Del.icio.us Diigo it Prefound it Reddit it Facebook it Blink it Slashdot it Linkagogo it 
Önceki başlık Arkadaşına GönderYazdırÖzel Mesajlarınız Sonraki başlık
Yazar Mesaj
yokki
Fast Friend
Fast Friend

Tema: Parthenos (27420)

turkey.gif

Mesaj Messageicon Tarih: 05 Ekim 2006, 23:38   Mesaj konusu: Sen Başkasını Sevsen de Seni Hala Seviyorum
Alıntıyla Cevap VerSonraki Mesaj

Merhaba ...Sana artık ne diye hitap edeceğimi bile bilmiyorum,kendi gururumu hiçe sayıp söylüyorum başkasını sevmene rağmen seni hala seviyor, hala istiyorum; sensiz geçen bunca zamana rağmen. Bu sevgi belki seni seviyorum demenin güzelliğinden, kim bilir belki de senin güzelliğinden? Bazı anlar olur ki şu koskoca dünyanın ortasında yapayalnız kalırım, düşünecek hiçbir şeyin kalmadığı, sevilecek birilerinin olmadığı, bir dünya. Nedendir yine bir şeylere ihtiyaç duyarım yani söylemesi benim için çok zor; sana ihtiyaç duyarım. Sonra seni aramaya koyulurum sağda-solda, yolda-izde....; dünyanın boş olduğunu görmeye başladığım zaman anlarım; seni aramanın anlamsız olduğunu, sonra ağlarım! Gözyaşlarım sensizliğe mi, dünyanın boş olduğuna mı bilmiyorum. Ruhumda sadece sevginin doldurabileceği bir boşluk oluşur...Sanırım ilacı bir adet üretilmiş bu boşluğun.(umarım bir numunesi daha vardır şu bomboş koca dünyada) Şimdi neredesin kiminlesin ne yapıyorsun bunları gerçekten bilmek isterdim. Kahretsin! Unutulduğumu düşündükce mahvoluyorum. AnlaMIyorsun değilmi. Bunları duysan -ki her zaman benden gelenleri kulağınla duydun- ne olurdu bir seferde kalbinle dinlesen, ne kaybederdin, sevilmenin güzelliğini paylaşarak yaşamak varken ne vardı ne vardı sanki alıp götüren seni. Umarım bensiz mutlusundur, mutsuzluğunu isteyemem. En çokta benimle mutlu olmanı isterdim. Belki de sana ümit ettiğim o mutluluğu veremediğim için şimdi nerede olduğunu bilmiyor, sensizlik içinde kıvranıp duruyorum. Ayrılık yolcu uğurlamak gibiydi, sakinliğim o yüzdendi belki de. Döneceğini ümit ettim durdum. Arkandan su dökmeyi unuttuğumda iş işten çoktan geçmişti. Hayat bunu öğretti bana; görmek için gözün yetersiz olduğunu, duymak için kulakların.... gerçekleri görmek için, duymak için aslında bir akıl birde kalbin yeterli olduğunu da öğretti..... Şimdi yanımda olsan ve sevgiliye söyleneceklerin en güzeli kalbimden düşürmediğim o iki kelimeyi sana haykıra haykıra söylesem SENİ SEVİYORUM desem, sende sadece buna gözlerinin güzelliği gibi kalbinden bir name yollasan ah ulan ah be ... ah ki ne ah Yine daldım sensizliğe aslında sensiz hiç olmadığımı sana anlatabilmek var ve yazdığım bütün yazıların iki kelime sonsuz satır olduğunu anlatmak var sana..... insan bunca sevilirde bunu nasıl görmez anlamak var. ayrıldığın günün acısıyla her gün bir önceki günü ararcasına kahroluyorum sesini özledim saçının teli ni özledim gözünün bebeğini küpelerini bile seni özledim seni özledim seni özledim seni sevdim sevgimsiz ne yapacaksın şu bomboş dünyada bilmiyorum Bir gün gelecek ben de terk edeceğim seni. Beni sensizlikten yakmayacak birini bulacağım elbet. Güzelliğini en çok fark edenin ben olduğumu anlayan biri olacak...

Oylanmadı yokki offlineKişisel Galeri - yokkiKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder
SeNSiZiM
Fast Friend
Fast Friend

blank.gif

Mesaj Tarih: 06 Ekim 2006, 06:46   Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap VerSonraki MesajÖnceki Mesaj

Alıntı:

Ayrılık yolcu uğurlamak gibiydi, sakinliğim o yüzdendi belki de. Döneceğini ümit ettim durdum.

eline saglik cok guzel Sad

SeN GiTTiN, BeN BiTTiM!...
 Oylanmadı SeNSiZiM offlineKişisel Galeri - SeNSiZiMKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder
Gürz
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

turkey.gif

Mesaj Tarih: 06 Ekim 2006, 19:16   Mesaj konusu:

Bir başka sevgiliyi
Sevemem sevemem sevemem
Dudakların ne sıcak
Diyemem diyemem diyemem
Şu kalbi başkasına
Veremem veremem veremem
Bir başka sevgiliyi
Sevemem sevemem sevemem

O gül dudaklarını
Öpeyim öpeyim öpeyim
Güzel yanaklarını
Seveyim seveyim seveyim
Şu kalbimi sana ben
Vereyim vereyim vereyim
Bırak sana meleyim
Diyeyim diyeyim diyeyim

Erol Büyükburç

Super Friend
Super Friend

Uzaklaştırıldı

mcdonalds.gif

Mesaj Tarih: 06 Ekim 2006, 20:18   Mesaj konusu:

Gürz demiş ki:
Bir başka sevgiliyi
Sevemem sevemem sevemem
Dudakların ne sıcak
Diyemem diyemem diyemem
Şu kalbi başkasına
Veremem veremem veremem
Bir başka sevgiliyi
Sevemem sevemem sevemem

O gül dudaklarını
Öpeyim öpeyim öpeyim
Güzel yanaklarını
Seveyim seveyim seveyim
Şu kalbimi sana ben
Vereyim vereyim vereyim
Bırak sana meleyim
Diyeyim diyeyim diyeyim

Erol Büyükburç

Gitti tüm romantizm Very Happy

Oylanmadı bmw3er offlineKişisel Galeri - bmw3erKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönderMSN Messenger
Sevdazan
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

turkey.gif

Mesaj Tarih: 06 Ekim 2006, 20:24   Mesaj konusu:

bakın kim gelmiş
hemde bütün romantizmin gittiğini görerek
e o kadar hızlı geçersen:)

www.sevdazanca.tr.cc
 Oylanmadı Sevdazan offlineKişisel Galeri - SevdazanKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönderE-mail'i gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSN Messenger
fetza
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

turkey.gif

Mesaj Tarih: 06 Ekim 2006, 21:37   Mesaj konusu:

Alıntı:

Hayat bunu öğretti bana; görmek için gözün yetersiz olduğunu, duymak için kulakların.... gerçekleri görmek için, duymak için aslında bir akıl birde kalbin yeterli olduğunu da öğretti.....
ya yazmayın böyle şeyler depreşiyor birşeyler.. Wink Smile

Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Tema: princess (135)

turkey.gif

Mesaj Tarih: 06 Ekim 2006, 21:41   Mesaj konusu:

Alıntı:

Gitti tüm romantizm

+1 Dişler
 Oylanmadı zeynep_1114 offlineKişisel Galeri - zeynep_1114Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder
RaSGoN
Misafir

Mesaj Tarih: 06 Ekim 2006, 22:09   Mesaj konusu:

fetza demiş ki:
Alıntı:

Hayat bunu öğretti bana; görmek için gözün yetersiz olduğunu, duymak için kulakların.... gerçekleri görmek için, duymak için aslında bir akıl birde kalbin yeterli olduğunu da öğretti.....
ya yazmayın böyle şeyler depreşiyor birşeyler.. Wink Smile

bendende sana +1 Smile
 Oylanmadı
airstar
New Friend
New Friend

blank.gif

Mesaj Tarih: 22 Ekim 2006, 00:56   Mesaj konusu:

Ben De Bİr Kiza Asik Oldum 17 Yasimdayim 1 Kere Ciktim Oda Sevdİgİm İÇİn Ama Artik Korkuyorum Ya Benİ Aldatirsa Dİye Ben 1 Kere Asik Oldum Daha Da Olmam Kolay Kolay Benİ Aldatirsa Naparim Dİye Cook Korkuyorum Bu Yuzden Artik AŞik Olmak Falan İstemİyorum Ama Hala Sevİyorum Off Offf
 Oylanmadı airstar offlineKişisel Galeri - airstarKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder
yokki
Fast Friend
Fast Friend

turkey.gif

Mesaj Tarih: 22 Ekim 2006, 23:47   Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap VerÖnceki Mesaj

ne içimde seni unutmak gibi çaba var
ne de aşkımı körükleyen bir rüzgar
ne seni görmeden yaşayacak kadar güçlüyüm
ne de seni görmeye dayanacak kalbim var.....

Yeni Başlık GönderCevap Gönder
Önceki başlık Arkadaşına GönderYazdırÖzel Mesajlarınız Sonraki başlık
Sayfa 1, 2  Sonraki

Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot
Kayıtlı Kullanıcılar: Yok

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
Etiketler: acısıyla, adet, ah, akıl, alıp, anlamak, anlamiyorsun,

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forumlar Cevaplar Son Gönderilen
Yeni mesaj yok Halâ seni aldatıyorum.. dEEp Edebiyat/Felsefe/Şiirler 0 12 Eylül 2005, 16:21 Son Mesajları Gör
dEEp
Yeni mesaj yok SeNi SeViYoRuM SeNSiZiM Aşk/Sevgi 3 09 Temmuz 2007, 07:25 Son Mesajları Gör
Sevdazan
Yeni mesaj yok seni seviyorum ... dJ4 Seviyorum 19 24 May 2008, 09:13 Son Mesajları Gör
BiRiSi_
Yeni mesaj yok Seni Seviyorum.....?! MARTI Komikler 41 07 Ocak 2005, 19:45 Son Mesajları Gör
afili
Yeni mesaj yok seni seviyorum EcCeNtRiC Seviyorum 46 24 May 2008, 09:07 Son Mesajları Gör
BiRiSi_

Bu Siteye Ait Çerezleri Sil

© 2003, 2049 Türkiye Forum :: Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group :: FI Theme
Tüm saatler GMT +2 Saat :: :: Forum Arşivleri
Hata: sayfa oluşturma = 0.75607 saniye, sql sorguları = 48
Türkiye Forum başlık özet akışları

CBACK CrackerTracker tarafından korunuyor
22009 Girişim engellendi.

AdslDigiturkBu satıra text (metin) reklam vermek için tıklayın.
eXTReMe Tracker
Forum Haritası: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 86, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127