Şifreli Uydu Yayınları forumunda sunny son yazılımları konu başlığının kısa özeti; arkadaşlar bugün yetiştiremiyecem ama yarın son yazılımları göndereceğim
işyeri kapanıyor[/b]
Tema: Parthenos (28762)
arkadaşlar dosyaların herbirisi en az 500 kb sitede en fazla 256 kb dosya yüklememe izin veriyor. dolayısiyle olmuyor eğer site yönetimi buna izin verebilirse dosyaları herkesle paylaşabilirim
ya arakadaslar bir zahmet bana da yazin sunu ogrenmek istiyorum yeni yazilimi kendim yapabilirmiyim?
Sunny 7010 var bende yeni aldim ogreniyorum ama eksiklerim var 20 milyon istiyorlar yazilim için yuh dedim ama yardimci olursaniz sevirinirim...
_________________ Merhaba dostluk dostluk sonra uydu
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz