Yazılım forumunda flasha mpeg dosyası insert etmek... konu başlığının kısa özeti; flashta mpeg uzantılı dosyaları insert etmek istiyorum olmuyor. mov uzantıya çevirmem gerek ama bunu yapacak bir program da bilmiyorum. veya mpeg dosyaları swf uzantısına çevirecek bir program bilen a...
Tema: Parthenos (31673)
flashta mpeg uzantılı dosyaları insert etmek istiyorum olmuyor. mov uzantıya çevirmem gerek ama bunu yapacak bir program da bilmiyorum. veya mpeg dosyaları swf uzantısına çevirecek bir program bilen arkadaş var mı acaba? aciliyet derseniz derslere yetişmesi lazım... şimdiden teşekkürler
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz