|
Geyik/Muhabbet forumunda Daha Önce Rejim Yapmışlara... konu başlığının kısa özeti; rejiminizi 1 kere olsun aksattınız değil mi? doğru söyleyin. ben gözünden anlarım. 8-)
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
kutver
Fast Friend

Tema: Parthenos (31673)

|
rejiminizi 1 kere olsun aksattınız değil mi? doğru söyleyin. ben gözünden anlarım.  |
|
|
     |
 |
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
Rejim değilde kilo almam lazım benim nasıl beceriliyor kilo almak |
|
|
_________________ Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
melan_kolik
Lover of TurkiyeForum

|
ben rejim yapma değilde karın kaslarımı geliştirmeye çalışıyorum |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
Benim kuzen var şuan üniversitede. Yaklaşık ortaokuldan beri rejim yapıyo. Ama tuttuğu pek söylenemez. Özellikle bazı haftasonları buraya geliyor. Ne kadar kilo veriyorsa tekrardan alıyor. İşte böyle  |
|
|
_________________ Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|
|