|
Futbol forumunda Dünyada yılın futbolcusu Ronaldinho konu başlığının kısa özeti; http://www.milliyet.com.tr/2004/12/21/son/resim/sonspo02.jpgUluslararası Futbol Federasyonları Birliği FIFA, dünyada yılın futbolcusunu açıkladı. İspanya'nın Barcelona takımının yıldızı Ronaldinho bu ...
|
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Sayfa 1, 2 Sonraki
|
| Yazar |
Mesaj |
Eternity
Site Admin

Tema: Parthenos (31673)

|
Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği FIFA, dünyada yılın futbolcusunu açıkladı. İspanya'nın Barcelona takımının yıldızı Ronaldinho bu unvana layık görüldü.
Tahminlerin aksine, İngiltere'nin Arsenal takımında forma giyen Fransız Thierry Henry ikinci sırada kaldı. Brezilya'ya iki yıl önce dünya kupasını kazandıran oyuncular arasında olan Ronaldinho, kupadan bir yıl sonra İspanya'nın Barcelona takımına katıldı.
Barcelona'yı değiştirdi
Barcelona'nın talihi Ronaldinho'nun gelmesi ile döndü demek yanlış sayılmaz. Daha ilk sezonunda, Barcelona'yı İspanyol liginde ikinci sıraya taşıdı genç futbolcu. Takım şu anda da lig tablosunda baş sırada, üstelik yıldızlar takımı olarak görülen rakibi Real Madrid'in de önünde yer alıyor.
Ronaldinho oyun kurucu olması ile biliniyor - sahada yaratıcı bir güç, oyunu yönetiyor, ve gol fırsatı sağlıyor takımına. Aynı zamanda göz alıcı olduğunu söylemek gerek, sıklıkla da sahada alışılmadık hamlelerini sergiliyor. Ne var ki, Genç Ronaldinho'nun kazanması Fransız oyuncu Thierry Henry'nin hayranlarını hayal kırıklığına sokacak.
'Dünyada Yılın Futbolcusu' ödülüne üç isim aday gösterilmişti:
İngiltere'nin Arsenal takımında forma giyen Fransız Thierry Henry, İspanya'nın Barcelona takımının Brezilyalı yıldızı Ronaldinho ve İtalya'nın Miltan takımının Ukraynalı golcüsü Andriy Shevchenko.
Andriy Shevchenko, geçtiğimiz hafta Avrupa Futbol Federasyonları Birliği UEFA tarafından yılın futbolcusu seçilmişti. FIFA Başkanı Sepp Blatter ise bu yıl Thierry Henry'nin dünyada yılın futbolcusu seçilmesini beklediğini söylemişti.
Kaynak: Milliyet |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
dJ4
Co-Admin

|
Hak ediyo belki ama yok Türkiye - Brezilya milli maçından beri sevmiyorum o adamı  |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
MadMax84
Slow Friend

|
barcelonayı kurtaran adam oldu valla onun sayesinde barca fırtına gibi esiyor |
|
|
_________________ Oturmus sahilde denize bakan,elindeki sigarayi tersine yakan, yakasiz gömlege kravat takan,bir asik, bir garip görürsen beni HATIRLA.
|
|
| Oylanmadı
|
       |
 |
EcCeNtRiC
Best of TurkiyeForum

|
vay be adam bak.. ben ronaldodur die tahmin etmişimdir hep  |
|
|
_________________ *Her yeni başlayan macera
Heyecan dolu çilek kokar..
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
MadMax84
Slow Friend

|
hangi ronaldo cristiano mu yoksa brezilyalı ronaldo mu  |
|
|
_________________ Oturmus sahilde denize bakan,elindeki sigarayi tersine yakan, yakasiz gömlege kravat takan,bir asik, bir garip görürsen beni HATIRLA.
|
|
| Oylanmadı
|
       |
 |
EcCeNtRiC
Best of TurkiyeForum

|
Brezilyalı ronaLdo  |
|
|
_________________ *Her yeni başlayan macera
Heyecan dolu çilek kokar..
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
afili
Fast Friend

Uzaklaştırıldı

|
kur yaşlanınca çakallrın maskarası olurmuş ama ronalda da öyleydi ama
yiğidi öldür hakkını yeme bencede ronaldinho |
|
|
_________________ İsTeDiĞiN GiBi KoNuŞuRsAn İsTeMeDiĞiN GiBi LaF DuYaRsIN!!!...
|
|
| Oylanmadı
|
      |
 |
MadMax84
Slow Friend

|
eskiden bir de rivaldo vardı ben o adamın futbolunu da çok seviyorum ama artık tükendi |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
       |
 |
ChristmasTime
Best of TurkiyeForum

|
Evet ya. Tipten ofsayttı ama futbolu dehşetti  |
|
|
_________________ Ateşe Dayanabileceğin Kadar Günah İşle...
|
|
| Oylanmadı
|
       |
 |
Eternity
Site Admin

|
Thierry Henry'i çok beğenirim, adam benim gözümde resmen aşmış bir futbolcudur lakin Ronaldinho gerçekten süper yeteneklere sahip. Ödülü ikisinden birisi almalıydı ve kara böcek aldı Hangisi alsa şaşırmazdım, hele ki Brezilya milli takımının Haiti ile yaptığı özel bir maçta öyle bir gol atmıştı ki.. sormayın gitsin, o an hayran kalmıştım bu adama. |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
|
Sayfa 1, 2 Sonraki
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|