|
Haberler forumunda Asena'nın isyanı: Babam da beni sattı konu başlığının kısa özeti; http://kelebek.hurriyet.com.tr/_newsimages/1160734.jpgİzmir’de yaşayan babası Burhan Çakmak’ın "Ablası Çilem’in arkadaşı Serhat Fafal’la çıkıyorsa, onu evlatlıktan reddede...
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
taNGo
WebMaster

Tema: FI Subgrey (80)

|
İzmir’de yaşayan babası Burhan Çakmak’ın "Ablası Çilem’in arkadaşı Serhat Fafal’la çıkıyorsa, onu evlatlıktan reddedeceğim" açıklamasına Asena yanıt verdi. Ünlü oryantal, "Babam da beni sattı. Zaten benim ne annem, ne de babam var" dedi.
İBRAHİM Tatlıses’ten ayrıldıktan sonra uzun süre hayatına kimseyi sokmayan Asena, bir süredir sevgilisi olduğunu söylüyor, ancak bu konuda ser verip sır vermiyordu. Çok geçmeden ünlü oryantalin yanındaki uzun boylu, yakışıklı gencin Almanya’nın Münih kentinde kafeleri bulunan Serhat Fafal olduğu ortaya çıktı. Fafal’ın adı daha önce de, ağabeyi Serkan Fafal ile birlikte Münih Havalimanı’nda İbrahim Tatlıses’le kavga etmesiyle gündeme gelmişti.
Asena’nın Serhat Fafal’la yaşadığı ilişkinin gazetelerde yansıması üzerine İbrahim Tatlıses bir açıklama yapmış ve Serhat Fafal’ın Asena’nın eniştesi olduğunu, üvey ablası Çilem’le ilişki yaşadığını dile getirerek "O kişi, Asena Hanım’ın Münih’teki ablasının yedi sene birlikte olup büyük aşk yaşadığı biri. Asena Hanım, örf ve adetlerine, adap ve şekline uyan bir insandır" demişti. Asena da Tatlıses’in bu açıklamasına, "Üçüncü şahıslar benim özel hayatıma karışmasın" yanıtını vermişti.
Bu kez Asena’nın İzmir’de yaşayan ve yıllardır hiç görüşmediği babası Burhan Çakmak, önceki akşam atv’de yayınlanan "Özel Hat" programında, kızını evlatlıktan reddedeceğini açıkladı. Burhan Çakmak, programda şöyle konuştu: "Serhat (Fafal) benim büyük kızım Çilem’in konuştuğu çocuk. Neredeyse evlenme noktasına gelmişlerdi, Çilem onu çok seviyordu. Asena, olsa olsa ablasının sevgilisi diye samimi olmuştur. Eğer aksine bir şey varsa, hiç namuslu bir davranış olmaz. Yıllardır konuşmuyorum, mezarıma dahi gelmesine müsaade etmem. Ya benim ölümüme sebep olur, ya da evlatlıktan reddederim." Asena, babasının bu açıklamaları üzerine şunları söyledi:
BENİM BABAM YOK
"Kendisini tanımıyorum. Benim babam yok. Nerede oturduğunu bile bilmiyorum. Beni babaannem büyüttü. Baba sıfatıyla nasıl karşıma çıkabiliyor ki. Annem de, babam da yok benim. Benim annem de, babam da, her şeyim babaannem. Üvey ablam da İbrahim Tatlıses’in açtığı bir şirkette çalışıyordu. Herkes bir olmuş. Babam da İbrahim Tatlıses’le görüşüyor. Hepsi bir olup beni sattı. Babam da beni sattı. Gelişmelerle ilgili ayrıntılı açıklamayı avukatım yapacak..."
Hürriyet |
|
_________________ phpBB Turkish Support | http://www.esqare.com
|
|
| Oylanmadı
|
       |
 |
Shutmeupndown
Slow Friend

Tema: Parthenos (31673)

|
insanın aklına da bir şey gelmiyor bunca yazıyı okudum yorum yaparım diye bekliyorum.....Bu habere " eyvahlar olsun Asena'nın babası asenayı satmış " diye daldım ama bir de ne göreyim...abuk sabuk bi' şey Savaş ve Barış'ı okusam yada gidip bi' üniversite bitirsem daha iyiydi...ne olmuş şimdi Asena kaça gitmiş....bu aralar kaça gidiyor böyle şeyler???insanın Makber'i ezberleyip balkondan bağıra bağıra söyleyesi geliyor....kardeşim bize ne?git sen kıvıracak başka bir organ ara vücudunda....defolasıcalar...sinir sahibi ettiler milleti!!!!!!! |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
dj_gokhan
Best of TurkiyeForum

Uzaklaştırıldı

|
heheh ...son günlerde magazin modunda gidiyoruz bakalım..  |
|
|
En son dj_gokhan tarafından 09 Mart 2006, 20:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
Shutmeupndown
Slow Friend

|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
Zen
Best of TurkiyeForum

|
evet gelismelerle ilgili ayrintiyi buyuk bir merak ve heyecanla bekliyoruz ve hatta uyuyamiyoruz bile, ölüm kalim meselesi yani sonunda, bilmemiz gerekir........ hayret bisey ya... |
|
|
_________________ What the eyes see is knowledge, what the heart knows is certainty.
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
Shutmeupndown
Slow Friend

|
ASENA'nın içine the exorcist'teki peder girmiş...yada kız yada filmdeki masa...=P lütfen bi' büyücü kiralayıp çıkaralım şu illeti...ama dansı güzeldir severim....özellikle o portakallarla yaptığı şey ...bi' dakika o freccens karnavalındaki sihirbazdı...o zaman asena kimdi???? |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|