|
Haberler forumunda Google fotoğraf arşivinizi düzenliyor konu başlığının kısa özeti; http://www.hurriyetim.com.tr/displayimage/0,,171859,00.jpgEn yaygın internet arama motorlarından birisi olan Google, bilgisayarların sabit diskindeki binlerce dijital fotoğrafı düzenlemek ve bulmak iç...
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
taNGo
WebMaster

Tema: FI Subgrey (80)

|
En yaygın internet arama motorlarından birisi olan Google, bilgisayarların sabit diskindeki binlerce dijital fotoğrafı düzenlemek ve bulmak için ücretsiz bir program çıkardı.
Google'ın geçen yıl satın aldığı Picasa şirketinin geliştirdiği teknoloji kullanılarak oluşturulan programın, yeni başlayanlar için bile fotoğraf koleksiyonlarını saklama ve bunların üzerinde düzeltmeler yapma olanağı sunacağı belirtildi.
Picasa programında kullanıcının fotoğraflarını sabit diskten bireysel olarak çağırması yerine, program, e-mail yoluyla ya da dijital fotoğraf makinesiyle mi transfer edildiğini gösterecek ve otomatik şekilde fotoğrafların yerlerini belirleyecek.
Picasa'nın Google tarafından satın alınmadan önce 29 dolara sattığı programın bedava olarak indirildiği ikinci versiyonunda, dosya isimleri gibi karmaşık işlemler yerine fotoğraflar, tarihleri ya da istenen olaylara göre bulunarak tasnif edilebiliyor.
Programın yeni versiyonunda, kullanıcı en iyi resimlerine birer altın yıldız koyarak, sadece bunları kolayca arayabiliyor.
Uzmanlar, yeni programın renkleri düzeltmek ve kırmızı gözleri kaldırmak için daha uygun olanaklar sağladığını belirtiyorlar.
Programı http://www.google.com/downloads/ adresinden indirmek mümkün.
Kaynak: Hürriyetim |
|
_________________ phpBB Turkish Support | http://www.esqare.com
|
|
| Oylanmadı
|
       |
 |
dJ4
Co-Admin

Tema: Parthenos (31671)

|
İndirdim güzel bişeye benziyo  |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
ComiC
Best of TurkiyeForum

Tema: Parthenos (31671)

|
Fena bişeye benzemiyor bende indirdim. Fakat alışkanlık işte böyle albüm programı filan kullanmıyorum. Belki de lazım olmuyor. Ama kullanmam gerekse bu programı kullanırım. Her zaman dediğim gibi adamlar aramada tekel olcaklar(oldular bile). Sonuçta bu da bir nevi masaüstü resim arama, arşivleme programı  |
|
|
_________________ Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|
|