| Yazar |
Mesaj |
story
New Friend

Tema: Parthenos (31672)

|
Kız arkadaşımla 2 aydır çıkıyoruz beni deliler gibi seviyor ve her fırsatta evlenmek istediğini söylüyor bense erken oldugunu birbirimizi daha iyi tanımamız gerektiğini söylüyorum oda tamam diyor ama 2 gün sonra tekrara başlıyor.Bende yalanlar söyleyerek onu uzaklaştırmaya çalışıyorum ama bende unutamıyorum sevdim bi kere olmuyor.
Nedenmi yalanlar söylüyorum ailem bi kısla evlenmemi istiyor ve çok baskı yapıyor aileme borçlu oldugum şeyler var ve onlara sırt çeviremiyorum.ama onunla beraberliğimiz yeni oldugu için onuda söyleyemiyorum.Bir keresinde ona ailem bi kızı istiyor dedim ben seni çok seviyorum sensiz yaşayamam senide kendimide öldürürüm dedi
Onuda ailesi birine vermek istiyor onada çok baskı yapıyorlar.Ben olmasam evlenirmiydin dedi olabilirdi ama sen varsın artık senden başkası olmaz dedi Kendimi onu engellemiş hissediyorum bana ailesini ve şehrini terk edecegini yoksa onu evlendireceklerini söyledi kesin yapar biliyorum.bendende aynını istiyor ama bazı nedenlerden ben yapamam..
2 Ay önce başlayan bir şeyi evlşilik gibi bir duruma getirmek dogru degil diye düşünüyorum bu çok ciddi bi konu henüz erken diyorum ama o dinlemiyor.bi yandan haklıda çaresi yok benimde pek yok ne yapsam olmuyor üzgünüm sevgilim  |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
EcCeNtRiC
Best of TurkiyeForum

|
2 aylık bir ilişki evliliğe gitmemeli bence. tabi ortada yalanlar da varsa ne kadar sağlam olabilir ki temelleri... |
|
|
_________________ *Her yeni başlayan macera
Heyecan dolu çilek kokar..
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
FaT
Lover of TurkiyeForum

|
cıx cıx yalan varsa bu iş olmaz bence çünkü bi kere yalan söyleyen ikinciyide söyler ee haliyle üçü-dördü.......de. |
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
zor bir durummuş ama şuan evlenmemelisin insanın aklında 1 gram bile tereddüt oluşuyorsa ki senin oluşmuş daha erken bence yeterince tanımıyorum diyorsun evlenme.
Evlenme olmasada ben bir kere tereddüt ederek birinden ayrıldım tereddüt ederek başkasıyla çıktım hiçte sağlıklı olmuyor.
Ailene karşı çıkmalısın bence ne tür şeyler borçlusun bilmiyorum ama evliliğin önemini, onların değilde senin evleneceğini falan anlatmalısın.. Kız da aynı şekilde... |
|
|
_________________ Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
EcCeNtRiC
Best of TurkiyeForum

|
bir yalan diğer bir yalanı doğurur o onu o onu... derken yalanlarla dolu bir ilişki olur |
|
|
_________________ *Her yeni başlayan macera
Heyecan dolu çilek kokar..
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
fetza
Best of TurkiyeForum

|
Ya ailene ne kadar borçlu olursan ol, sen evleneceksin ailen değil....Önemli olan senin mutluluğun ve yalan soylemeye artık dur demelısın...sadece ilişkin değil yapacagın işlerdede sorun yaratacıktır sana ...alışmış kudurmuştan beterdır....!!! unutma.... |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
Hicran
Fast Friend

|
konu ne ailen ne yalan ne de 2 ay 2 aya neler sigmazki tanimak icin kalbinin sesini dinle 100% hayatimin kadini diyorsan dünyayi yak derim ama eger yazdigin yazida gibi böyle kendinden emin degilsen birak derim ama ailenin istedigi kisi ilede evlenme bence onu hic tanimiyorsun bu dahada kötü karisik bir durum sen sevdiginde kal iyi dusun tasin bence....Hicran |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
Tuba1
New Friend

|
valla ailem istiyor yada onlara kendimi borçlu hissediyorum diye hayatımı sevmediğim biriyle asla birleştirmezdim. yıllarca aynı yastığa başkoymak var işin ucunda. Anladığım kadarıyla sen bu kızı yeterince sevmiyorsun. Eğer sevseydin her ne pahasına olursa olsun sevgin aileni ikna eder diye düşünüyorum. |
|
|
_________________ Yalanın dostu, gerçeğin düşmanı yoktur..
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
dJ4
Co-Admin

|
itiraf.com gibi olmuş ufak bir uyarı yapmakta fayda var kız arkadaşının psikolojisi normal sinyaller vermiyor başına iş açabilir söyleyeyim, öldürme ölüm muhabbeti yapandan korkacaksın, itihar etmeye kalkışanı çok gördüm klasik erkeği elde tutmak taktiklerinden biridir blöf yapmıyorsa gerçekten ciddi sorunu var .. |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
fulas14
Slow Friend